✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR expertminingcryptocurrency.com PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera expertminingcryptocurrency.com. Är expertminingcryptocurrency.com cryptocurrency mäklare (med expertminingcryptocurrency.com webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker expertminingcryptocurrency.com är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetexpertminingcryptocurrency.com LTD 
🌍 AdressNämn att den ligger i USA
📄 registreringNämner registreras i USA
🛡️ RegelsmärtaIFSC (Belize)
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaexpertminingcryptocurrency.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard
FöretagstypKryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som expertminingcryptocurrency.com erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Förrätt $500
Silver$2000 
Gold$10000 
Premium$100000 

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

expertminingcryptocurrency.com webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “expertminingcryptocurrency.com” registrerades den 08 december 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "expertminingcryptocurrency.com LTD" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker regulator, vilket är fallet med Belize. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN expertminingcryptocurrency.com:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i USA, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker regulator som Belize.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "expertminingcryptocurrency.com" registrerades den 17 december 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat i Belize. Han nämner att han tillhör ett företag expertminingcryptocurrency.com LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM expertminingcryptocurrency.com?:

expertminingcryptocurrency.com är en mäklare som har skapat oro på grund av flera indikatorer på brist på förtroende och transparens i sin verksamhet. För det första väcker det falska påståendet om att vara lokaliserat i USA allvarliga frågor om sanningshalten i andra uttalanden från företaget. Dessutom inger inte det faktum att det nämner att vara reglerad i Belize, ett land känt för sina mindre strikta finansiella regler, förtroende för säkerheten för investeringar som görs via dess plattform.

Klagomålet från tillsynsmyndigheten CNMV, National Securities Market Commission, lägger till ett ytterligare element av oro över expertminingcryptocurrency.coms affärspraxis. Detta klagomål tyder på att företaget kan vara inblandat i bedrägliga eller oregelbundna aktiviteter, vilket är anledning till oro för potentiella investerare. I en sådan situation är det viktigt att utöva due diligence när du väljer en mäklare och undvika de som inte ger den transparens och säkerhet som krävs för att skydda användarnas medel.

Med tanke på kombinationen av falsk information om din plats, reglering i ett land med mindre strikta standarder och rapportering från tillsynsmyndigheten, avråds handla med expertminingcryptocurrency.com starkt. Investerare bör leta efter mäklare som är ordentligt reglerade och transparenta om sin plats och affärspraxis, för att mildra finansiella risker och skydda sina investeringar.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt expertminingcryptocurrency.com.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN expertminingcryptocurrency.com:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TILL expertminingcryptocurrency.com:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är expertminingcryptocurrency.com?

expertminingcryptocurrency.com är en mäklare specialiserad på investeringar i den spännande världen av kryptovalutor.

Är expertminingcryptocurrency.com en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är expertminingcryptocurrency.com pålitlig?

expertminingcryptocurrency.com är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från expertminingcryptocurrency.com?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (197 röster)

2 kommentarer om «ÄR expertminingcryptocurrency.com PÅlitlig? Åsikter»

 1. maya svar

  Det här företaget är bedrägligt. DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maya, expertminingcryptocurrency.com är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *