✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Herr Trading

Åsikter och information om Mister Trading

 

¿Är Mister Trading (aka mistertrading.es) verkligen pålitlig? Är det säkert att börja med det här företaget? I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av det, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget ett betyg enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Mister Trading, är en ekonomisk utbildning.

✔️ Kursen nämner vara en del av: nämn inte det.

✔️ Mister Trading är baserat i: Spanien.

Mister Trading webbplats
Mister Trading webbplats

 

🔹 Vi kommer att fortsätta ta reda på om Herr Trading erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi hittade ingen information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: de nämner det inte.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Mister Trading erbjuder, analys, några vittnesmål, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Mister Trading-funktioner ✳️

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

☑️ Kompletterande information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: inte tillgänglig.

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: mistertrading.es

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Mister Trading värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som ett företag som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är ett företag som Du är inte registreradVi vet inte vem som står bakom henne döljer en hel del viktiga data. Dessa online-kurser de arbetar vanligtvis för bedrägliga mäklare, i syfte att locka kunder till dem.

April 2021-uppdatering: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Mister Trading på grund av bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Herr Trading? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Mister Trading – mistertrading.es»

 1. Santiago svar

  Detta företag kommer inte att återbetala dina pengar. Jag svär, de har inte låtit mig dra mig tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Santiago, Mister Trading är en bluff, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *