✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Mirollex åsikt

⭐ Yttranden och information om Mirollex-mäklaren ⭐

¿Är Mirollex-mäklaren (aka mirollex.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Mirollex pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Mirollex? Mirollex är en mäklare specialiserad på finansmarknader och kryptovalutor.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Mirollex LLC.

✔️ Var är det baserat? Mirollex har sitt säte i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Mirollex-mäklaren nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Mirollex webbplats
Mirollex webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Mirollex erbjuder. När det gäller Mirollex hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Mirollex-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 18299463948 | + 18299568652

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: mirollex.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Granskning av Mirollex

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus Det ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Saint Vincent och Grenadinerna)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om mirollex vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Mirollex säkert? Hur pålitlig är Mirollex? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Mirollex.

❗ Uppdatering juni 2021: CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har fördömt Mirollex på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av mirollex? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (266 röster)

2 kommentarer om «Mirollex - mirollex.com»

 1. Luz svar

  Hej, jag kan inte hitta ett sätt att dra mig tillbaka, jag försökte kommunicera med dem eftersom jag såg CNMV-klagomålet men de svarar inte på meddelandena

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luz, den här mäklaren ringde Mirollex är en SCAMhar CNMV (Spanish Financial Regulator) fördömt Mirollex för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *