✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Minersfinance PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Minersfinance. Är det cryptocurrency, fastigheter, råvaror, guld och Tesla aktiemäklare? Minersfinance (med webbplatsen miners-finance.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Minersfinance är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressSkottland (falskt)
📄 registreringStorbritannien (falsk)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaminers-finance.com
💬 ChatJa
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 23 mars 2024 (mycket nyligen)
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor
Företagstypkryptovaluta, fastigheter, råvaror, guld och Tesla aktiemäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Minersfinance erbjuder; De är indelade i 3 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
FÖRSTA PLANEN $50.00 
ANDRA PLANEN$1000.00 
TREDJE PLAN$5000.00 

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Minersfinance webbplats
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen "miners-finance.com" registrerades den 23 mars 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩

⭐ Minersfinance OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

2) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FCA, Storbritanniens finansmyndighet. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

3) Företagets påstådda avkastning på 35% verkar för bra för att vara sant och är förmodligen överdriven eller till och med falsk.

4) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "miners-finance.com" registrerades den 23 mars 2024. Den är väldigt ny.

5) Företaget nämner att de ligger i Skottland, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

6) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Minersfinance?:

Brist på reglering och frånvaron av detaljer om den exakta platsen för Minersfinance väcka allvarliga tvivel om deras öppenhet y säkerhet. Klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex FCA och Storbritanniens finansmyndighet lyfta fram behovet av fÖRSIKTIGHET när man överväger eventuell interaktion med plattformen. Dessutom prestanda exceptionellt högt utlovat av företaget, av 35%, väcker skepsis om dess äkthet och kan tyda på bedrägliga eller bedrägliga metoder.

La nyhet av Minersfinance på marknaden, tillsammans med dess oklara läge i Skottland och negativt rykte på internet, ökar oron för deras tillförlitlighet y legitimitet. Investerare bör vara skeptiska till löften om enastående prestation och eftersträva en mer rigorös bedömning av plattformens trovärdighet. Det är viktigt att överväga alternativ säkra och pålitlig för investeringsverksamhet.

Sammanfattningsvis bristen på öppenhet reglering, otydlig plats och regulatoriska klagomål De lyfter fram riskerna med Minersfinance. Investerare bör fortsätta med extrem varning och gör noggranna efterforskningar innan du anslår dina pengar till den här plattformen och prioriterar säkerhet och skyddet av dina investeringar.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Minersfinance.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Minersfinance:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Minersfinance:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Minersfinance?

Minersfinance-mäklaren erbjuder investeringstjänster i en mängd olika tillgångar, inklusive kryptovalutor, fastigheter, råvaror, guld och Tesla-aktier.

Är Minersfinance en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Minersfinance pålitlig?

Minersfinance är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Minersfinance?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (274 röster)

2 kommentarer om «ÄR Minersfinance PÅlitlig? Åsikter»

 1. otto svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Otto, Minersfinance es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *