✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Midasfxtrades PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Midasfxtrades. Är investeringsplattformen Binära optioner och kryptovalutor Midasfxtrades (med webbplats midasfxtrades.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Midasfxtrades är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämn att den ligger i USA
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaOmnämnanden regleras av CFTC (United States Commodity Futures Trading Commission)
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
🌐 Hemsidamidasfxtrades.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypBinära optioner och investeringsplattform för kryptovaluta

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som Midasfxtrades erbjuder; De är uppdelade på 4 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
MINI KONTO$200
STANDARDKONTO$500
ELITKONTO$1500
PREMIUMKONTO$5000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Midasfxtrades hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”midasfxtrades.com” registrerades den 09 september 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i USA, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter från Midasfxtrades:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i USA, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att regleras av USA:s CFTC-regulator, men jag tror att denna information är falsk.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "midasfxtrades.com" registrerades den 09 september 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CFTC, United States Commodity Futures Trading Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig, skulle jag inte investera i den här typen av företag: det nämns felaktigt att de är reglerade i USA. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Midasfxtrades?:

Midasfxtrades presenteras som en säker plattform, men när man kritiskt analyserar vissa aspekter väcker de betydande tvivel. Påståenden om att finnas i USA bör noggrant verifieras, eftersom falsk information om ett företags plats är en viktig röd flagga. Bristen på transparens i detta avseende antyder möjligheten till vilseledande metoder och belyser behov av en uttömmande utredning.

Dessutom kräver omnämnandet av att vara reglerad av CFTC (United States Commodity Futures Trading Commission) rigorös verifiering. Bristen på registrering av dess reglering hos denna enhet, enligt den genomförda undersökningen, väcker allvarliga farhågor om äktheten av dess påståenden och dess affärspraxis.

En annan oroande aspekt är utelämnandet av information om företaget som äger Midasfxtrades. Bristen på transparens vad gäller ägande och struktur för plattformen kan göra det svårt att bedöma dess legitimitet och trovärdighet. I sin tur tillför klagomålet om bedrägliga aktiviteter från tillsynsmyndigheten FCA (Financial Authority of the United Kingdom) en ytterligare oro. Klagomål av denna typ från tillsynsorgan är tydliga tecken på möjlig oetisk eller olaglig praxis. Var extremt försiktig med Midasfxtrades!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har sagt upp Midasfxtrades.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Midasfxtrades:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Midasfxtrades:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Midasfxtrades?

Midasfxtrades är en investeringsplattform för binära optioner och kryptovalutor.

Är Midasfxtrades en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Midasfxtrades pålitlig?

Midasfxtrades är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Midasfxtrades?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (250 röster)

2 kommentarer om «ÄR Midasfxtrades PÅlitlig? Åsikter»

 1. Tania svar

  Denna mäklare låter dig inte ta ut dina pengar. De låtsas vara geniala investerare av investeringar och är bara expertbedragare i SCAMING, fall inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tania, Midasfxtrades är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *