✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Mcapital åsikt

Åsikter och information om Micappital-mäklaren

 

¿Är mäklaren Micappital (även känd som micapital.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Micappital-mäklaren är en mäklare av: Finansiell rådgivning/Investeringsfonder.

Mäklaren nämner ingå i: Micappital 2017 EAFI SL

Micappital är baserat i: Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Micappital-mäklaren regleras av CNMV i Spanien.

Micappitals webbplats
Micappitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Micappital erbjuder. När det gäller Micappital noterar vi det erbjuder 3 olika typer av planer. Allmän plan, anpassad plan och utökad plan.

Huvudplan: Gratis, studera Kundriskprofil och rekommendation för tillgångsallokering.

Anpassad plan: Från €2, daglig investeringsövervakning och rekommendationer för ändringar vid behov, tillgång till kundområdet för bättre kontokontroll.

Utökad plan: 20 €/månad, daglig investeringsövervakning och rekommendationer för ändringar vid behov, tillgång till kundområdet för bättre kontokontroll, personligt Skype med rådgivare.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Micappitals egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som Micappital erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några livegrafer, ekonomisk kalender , finansiella händelser nyheter, pips kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Funktioner hos Micappital

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 34 693039289

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: miccapital.com

Klargörande: Investeringsbolaget Micappital arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Micappital betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, Vår uppfattning är att det verkar som en säker och pålitlig mäklare.

Därför att? Det är en ordentligt reglerad mäklare, av vad vi såg så bråkar de inte med de investerade pengarna, de ger bara råd och berättar var du ska investera och tar dessutom bara ut provisioner om du tjänar pengar; När vi sökte efter information och andra utvärderingar om Micappital hittade vi ett stort antal positiva recensioner och kommentarer som rekommenderar denna mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av mitt kapital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Micappital – micappital.com»

 1. Mason svar

  Det här företaget ÄR BLUFF!!!. DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mason, Micappital är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *