✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR MetaXchange PÅTROLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera MetaXchange. Är MetaXchange-fondförvaltningsplattformen (med metaxchange.capital-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att MetaXchange är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämner felaktigt att vara belägen i Mexiko
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon442 224 5259
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidametaxchange.capital
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypfondförvaltningsplattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

442 224 5259


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

MetaXchange erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

MetaXchanges webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "metaxchange.capital" registrerades den 15 juli 2015. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ MetaXchange Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Mexiko, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "metaxchange.capital" registrerades den 15 juni 2015.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM MetaXchange?:

MetaXchange, en så kallad utbytesplattform, verkar sakna transparens och trovärdighet i flera viktiga aspekter. Det falska påståendet om dess plats i Mexiko och bristen på information om företaget som äger det, regulatorisk status och verifierbar data väcker allvarliga frågor om plattformens legitimitet och tillförlitlighet. Denna brist på transparens gör det svårt för investerare att korrekt bedöma riskerna förknippade med MetaXchange.

Dessutom är förekomsten av klagomål och negativa recensioner på internet från missnöjda kunder ett oroande tecken som tyder på möjliga problem med de tjänster som erbjuds av MetaXchange. Det är särskilt oroande att plattformen har försökt utge sig själv som ett reglerat företag, med hjälp av termer som "Supervised by SHCP and General Law of Commercial Companies", när den finansiella tillsynsmyndigheten i Mexiko i själva verket är CNBV. Denna vilseledande taktik framhäver MetaXchanges brist på integritet och ärlighet.

I en finansiell miljö där förtroende och säkerhet är av yttersta vikt, är det viktigt att investerare utför noggrann due diligence när de överväger vilken börsplattform som helst. Att välja plattformar med ett solidt rykte, full transparens och tydlig reglering kan hjälpa investerare att skydda sina fonder och undvika att falla för opålitliga system som MetaXchange. Investerare rekommenderas starkt att undvika transaktioner med plattformar som inte tillhandahåller tydlig och verifierbar information om deras verksamhet, reglering och faktiska läge.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: MetaXchange nämnde tidigare på sin hemsida att det var en del av "Supervised by SHCP and the General Law of Commercial Companies" när den finansiella tillsynsmyndigheten i Mexiko är "CNBV", det vill säga de försökte få sig själva rostade av ett reglerat företag.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN MetaXchange:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA MetaXchange:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är MetaXchange?

MetaXchange är en fondförvaltningsplattform som säger sig ta hand om sina medarbetares tillgångar genom en hållbar affärsmodell och solid riskhantering.

Är MetaXchange en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är MetaXchange pålitlig?

MetaXchange är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från MetaXchange?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (163 röster)

2 kommentarer om «ÄR MetaXchange PÅTROLIG? Åsikter»

 1. Levi svar

  Detta företag kommer inte att återbetala dina pengar. Jag vet själv, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Levi, MetaXchange är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *