✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

Merry Tradeoption recension

Åsikter och information om Merry Tradeoption-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Merry Tradeoption-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet kommer vi att analysera mäklaren och dess rykte som sådan på internet. Det bör noteras att vi vanligtvis utför granskningar på mäklare med deras hemsida på spanska/spanska, men i det här fallet, även om de inte har en hemsida på det ovannämnda språket, utför vi det ändå på grund av olika kommentarer och e-postmeddelanden från Glada Tradeoption-kunder.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

Merry Tradeoption-mäklaren är en mäklare för binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av TCM Investments Ltd.och nämner att ha bas i Belize.

Om vi ​​pratar om regleringen så anger inte mäklaren något om regleringen, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Merry Tradeoptions webbplats
Merry Tradeoptions webbplats

Vanligtvis, i den här delen av avsnittet, brukar vi analysera de olika kontotyperna, men MerryTradeOption specificerar inte riktigt denna typ av information.

kräva pengar med minåterbetalning

Plattformarna som används för att fungera är: vi tror att Merry TradeOptions egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurserna och hjälpmedel som mäklaren tillhandahåller till handlare på sin webbplats: de har en ordlista med termer relaterade till investeringar på de olika finansiella marknaderna, de förklarar också olika koncept från handelsvärlden , en valuta, och egentligen inte mycket mer än vad som just nämndes.

OptionRally.com

Option Rally hemsida
Option Rally hemsida

Det är värt att notera att vi märkte att OptionRally-webbplatsen har nästan samma design som MerryTrade Option, faktiskt, om man försöker gå till Merry Tradeoptions användarvillkor, omdirigeras de till OptionRally.com-webbplatsen. Kan det vara samma företag? Det oroande med detta är att OptionRally har ett mycket negativt rykte på internet. Notera dessutom den uppenbara likheten mellan design-

 

  

Funktioner hos Merry Tradeoption-mäklaren

 

Tabell Plugins

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: -

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.merrytradeoption.com

Klargörande: Merry Tradeoption-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Merry Tradeoption Rating

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, Vår åsikt är negativ, eftersom det är en OREGLERAD mäklare och vi tror att det är samma företag som Option Rally, en mäklare med negativt rykte

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Merry Tradeoption? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Merry Tradeoption – merrytradeoption.com»

 1. Ari svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ari, Merry Tradeoption är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *