De bästa handelsplattformarna 2024

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Om du vill börja din resa som en professionell handlare och du brinner för spänningen i att titta på marknaden och se dina vinster, vet du säkert att det är en relativt lång process, men att det innebär ständig utveckling.

Så du måste vara uppdaterad hela tiden. Ett av dina huvudval bör vara att välja den plattform du ska använda, det är därför idag Vi kommer att granska de bästa handelsplattformarna.

Vad är handelsplattformar?

Innan jag hoppar direkt in De bästa plattformarna för handel, är det nödvändigt att förstå vad en handelsplattform är, så att du kan välja vilken som är bäst för dig.

Handelsplattformar är datorprogram, som tillåter hantering av de operationer som utförs av en användare. De olika plattformarna erbjuder resurser, verktyg och information, så att du som investerare kan fatta de bästa besluten och få maximal nytta av var och en av dina verksamheter.

Idag har plattformarna utvecklats mycket och tack vare dess stora fördelar kan vi skapa våra egna handelsstrategier, tack vare dess grafer, plånbokshanteringsverktyg, indikatorer, teknisk analys, nyheter, data i realtid, kort sagt, allt som behövs för att utföra vår verksamhet.

En handelsplattform ger dig friheten att köpa eller sälja, som är den förhandlingslänk som är nödvändig för att fortsätta din väg i investeringsvärlden.

Typer av handelsplattformar

Nu när du vet vad en handelsplattform är kommer vi att analysera vilka de olika typerna är, som beror på mäklaren.

egen mäklare

Dessa typer av plattformar är typiska för mäklare, det vill säga de är utvecklade av plattformarna själva så att användare kan investera och bara deras egna kunder har tillgång.

Multi-mäklarplattform

För att fortsätta med denna jämförelse av handelsplattformar är en multimäklarplattform en som gör att du kan ansluta till olika mäklare, även om plattformen i fråga inte är utvecklad av den använda mäklaren.

Dessa typer av plattformar skapas av externa företag och är idealiska för professionella handlare som diversifierar sina investeringar.

Bästa plattformarna för onlinehandel

Nu när du känner till de olika typerna av plattformar för att göra onlinehandel, kommer vi att prata om de bästa plattformarna.

Meta

Detta är ett bra alternativ eftersom många mäklare använder denna programvara och erbjuder den till sina kunder gratis. Det har blivit en favorit, speciellt om du nyligen har bytt mäklare och inte vill gå igenom upplevelsen av att anpassa dig till ett nytt gränssnitt.

Dess gränssnitt är lätt att använda och extremt mångsidigt, och även om det huvudsakligen är inriktat på valutamarknaden, låter det dig också handla med index, råvaror, aktier etc.

Detta verktyg låter dig ha all nödvändig information för att utföra dina operationer, eftersom du har många indikatorer med nödvändig information för att analysera marknaden, vilket gör den idealisk för professionella handlare.

Trading View

Den här plattformen är idealisk om det du letar efter är att ha realtidsgrafik till hands, eftersom du kan få dem snabbt tack vare dess 100 % onlineuppdatering.

Den erbjuder dig diagram gratis och är mycket kraftfull med sina mer än 150 indikatorer tillgängliga på flera språk, samt en börssimulator så att du kan träna, särskilt om du är en nybörjarhandlare.

AvaTrade

Denna plattform låter dig handla med index, råvaror, valutor och aktier och dess stora antal diagram och data i realtid gör det till ett idealiskt alternativ, du kan till och med ha personlig rådgivning till hands.

Det erbjuder också möjligheten att kopiera rörelserna från de mest välrenommerade investerarna på plattformen och utföra automatiska operationer.

För användare i Europa

ActivTrades

ActivTrades mäklare
Minsta insättning: $/0
Inflytande: Upp till 1: 100
Förordning: multireglering

Betyg:

ActivTrades mäklare
Plattformen kanske inte är så intuitiv.
ActivTrades mäklare
Hög likviditet som underlättar köp och försäljning av kryptovalutor.
Hög volym av daglig verksamhet
Det erbjuder snabb och effektiv kundservice.

Denna mäklare ger stöd för att arbeta med tillgångar som kryptovalutor, ETF:er, aktier, bland annat.

Det erbjuder också möjligheten att styra dina investeringar på autopilot, kopiera rörelser gjorda av andra användare, vilket minskar risken för din investering.

Du kan arbeta från din dator eller tack vare applikationen, om du vill vara medveten om var och en av dina rörelser.

Det har nyligen implementerat alternativen att investera i kryptovalutor, så det kan vara ett bra alternativ om du diversifierar dina investeringar.


För latinamerikanska användare

TradeEU.com

TradeEU mäklare
Minsta insättning: $ / € 0
Inflytande: Upp till 1: 50
DEMO-konto: Ja
Plattform: TradeEU
Förordning: CySEC

Betyg:

TradeEU mäklare
Regleras av olika organisationer.
Stort utbud av finansiella instrument.
Det erbjuder snabb och effektiv kundservice.
TradeEU mäklare
Ibland höga spridningar

Detta är en av de bästa plattformarna för att göra onlinehandel, främst för att den är en av de bästa och mest välrenommerade på marknaden, tack vare dess funktioner som är lämpliga för nybörjare, såsom utbildningsverktyg, men framför allt möjligheten att övervaka rörelser av de mest framgångsrika handlarna.

Det erbjuder också nödvändiga verktyg för professionella handlare, men de kan vara begränsade.

Capitalix

Minsta insättning: $ / € 0
Inflytande: Upp till 1: 30
Förordning: FSA

Betyg:

Brett utbud av kryptovalutor tillgängliga för att diversifiera portföljer.
Transparens gällande avgifter och policyer
Begränsningar för vissa finansiella produkter som erbjuds

Capitalix är en globalt erkänd handelsplattform som erbjuder en mångfald av handelsinstrument och avancerad teknologi för att ge en snabb och effektiv handelsupplevelse. Dessutom har den ett 24/7 kundsupportteam och tekniska analysverktyg för att hjälpa handlare att fatta välgrundade beslut.

Hur väljer man den bästa handelsplattformen?

Först och främst bör du veta att det inte finns någon perfekt handelsplattform, den som används av praktiskt taget alla handlare över hela världen.

Varje handlare har sin egen stil och anpassar olika sätt till indikatorerna, diagrammen, till och med till gränssnittet för varje plattform.

Detta betyder att den bästa handelsplattformen beror på varje person, särskilt om den är mer lämpad för den ena eller den andra, och för deras investeringsmodeller.

Men om du vill välja en första kan du basera dig på de indikatorer de erbjuder, om de tillåter dig att starta ett demokonto, vad är den minsta insättningen för att skapa kontot och även priset på provisioner de tar ut.

Vilket är säkrast?

Lyckligtvis har vi idag mycket information till hands för att välja en säker plattform. Om du har tvivel bör du observera vad regleringen av varje plattform är, men för att du ska vara lugnare måste jag berätta att alla de som nämns i den här artikeln är säkra och rekommenderas att göra dina investeringar.

Preguntas Frecuentes

Vad är en kryptovalutamäklare?

En kryptovalutamäklare är en plattform som tillåter användare att köpa, sälja och lagra kryptovaluta genom en mellanhand.

Vilka är de 6 bästa kryptovalutamäklarna för 2024?

Några av de bästa kryptovalutamäklarna som finns tillgängliga 2024 inkluderar Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, eToro och Gemini.

Vilka faktorer bör du tänka på när du väljer en kryptovalutamäklare?

När du väljer en kryptovalutamäklare är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som säkerhet, avgifter, mångfalden av tillgängliga kryptovalutor, användarvänligheten för plattformen och mäklarens rykte.

Hur kan jag avgöra säkerheten för en kryptovalutamäklare?

Du kan verifiera säkerheten för en kryptovalutamäklare genom att leta efter information om dess säkerhetsdata, dess implementering av säkerhetsåtgärder såsom tvåfaktorsautentisering och kryptovaluta kyllagring och dess reglering i ditt hemland.

Vad är en "spread" i kryptovalutamäklares värld?

En spridning i kryptovalutamäklarnas värld är skillnaden mellan köpeskillingen och försäljningspriset för en kryptovaluta hos en mäklare. Spreadar varierar beroende på mäklare och kan ha en betydande inverkan på handelskostnaden.

Hur kan jag öppna ett konto hos en kryptovalutamäklare?

Processen för att öppna ett konto hos en kryptovalutamäklare kan variera, men innebär i allmänhet att tillhandahålla personlig information, såsom ett giltigt ID och e-postadress, och att slutföra en verifieringsprocess.

Vilka typer av verktyg erbjuder handelsappar för att hjälpa investerare?

Handelsapplikationer erbjuder en mängd olika verktyg för att hjälpa investerare, såsom kursdiagram i realtid, finansiella nyheter, teknisk analys, prisvarningar, portföljövervakning, bland annat.

Det kan intressera dig:

Inläggets författare:

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *