De bästa handelskurserna och akademierna 2023

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Handel är ett av de yrken som har vunnit mest popularitet de senaste åren, särskilt eftersom dess vinstpotential är extremt attraktiv för de yngsta. Men handel är en svår karriär att lära sig, även vissa uppnår det inte annat än med erfarenhet, så om du vill börja i den här världen Idag kommer vi att göra en lista över de bästa handelskurserna.

Vad måste du studera för att handla?

Först och främst är det viktigt att förtydliga det Handel är mer än en karriär eller ett yrke, det är en aktivitet, betyder det att det inte finns något bättre sätt att lära sig än genom att göra det och få erfarenhet genom att handla själv.

Detta betyder dock inte att du inte kan lära av någon, eftersom de bästa handlarna och investerarna alltid har haft en mentor, någon som väglett dem, som lärde dem att fatta beslut och framför allt att moderera sina känslor.

Men ibland kan det vara komplicerat att leta efter en mentor, så vi kan välja olika kurser att lära sig i handelsakademier.

Kurstyper

Innan vi pratar fullt ut om de bästa börs- och handelskurserna är det viktigt att klargöra vilka typer av kurser du kan hitta på marknaden, som är:

Akademisk utbildning

Även om det för närvarande inte finns någon heltäckande universitetsutbildning inriktad på handel, finns det andra karriärer som du kan använda.

Tidigare har vi nämnt att det är bäst att lära sig själv, placera sina egna satsningar på marknaden, men det betyder inte att det inte finns några kurser där vi kan lära oss, speciellt akademisk utbildning som hjälper oss att förstå marknaden.

För att analysera och lära dig detta är det viktigt att börja med allmän utbildning, såsom ekonomi eller finans, universitetsutbildning som hjälper dig att förstå de olika marknadsindikatorerna.

senare också du kan välja Masters fokuserade på avancerade investeringstekniker.

Inledande handelskurser

Med intåget av digitala medier kan vi numera lära oss vad som helst via Internet, och handel är naturligtvis inget undantag.

Om du vill lära dig att investera kan du välja ett brett utbud av inledande kurser, till ett extremt överkomligt pris jämfört med mer strukturerad utbildning, samt riktade till nybörjarinvesterare.

Avancerade teknikkurser

Om du redan har konsoliderad utbildning, eller till och med redan har din egen erfarenhet av att investera, är vad som följer är att lära dig avancerade tekniker som skalpering, fundamental analys, bland annat.

Tänk på att dessa utbildningar är komplexa, så du måste ha grunderna väl etablerade för att kunna komma åt dessa mer avancerade kurser.

Rangordning av handelskurser

Nu när vi vet vad de olika typerna av Handelskurser du kan välja, kommer vi att prata om de professionella handelsakademierna och handelsskolorna som vi rekommenderar:

1. Terminshandel

Kursinnehåll designat av professionella och erfarna handlare.
personlig spårning.
Onlinesupport och kundservice 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Bedömning

Kurserna kan vara något dyra.

Bedömning

Den här skolan är ett utmärkt alternativ för den spanska marknaden, eftersom den ligger i Madrid och har ett eget utbildningssystem som anpassar sig till marknadens framsteg.

Denna akademi är perfekt för att börja från början, för att skaffa de nödvändiga färdigheterna och göra investeringar, till och med lära sig de mest avancerade teknikerna.


2.Ferran Font

Prisvärd kurs jämfört med andra handelskurser på marknaden.
Skapare av kursen med ett erkänt rykte och trovärdighet på handelsmarknaden.
Onlinesupport och kundservice 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Bedömning

Brist på certifiering eller ackreditering av kursen.

Bedömning

Denna akademi är en av de mest välrenommerade världen över och framför allt med den högsta aktningen av sina studenter.

En av dess främsta fördelar är dess innehåll till utmärkta priser, och är extremt lämpligt för nybörjare men även mer avancerade studenter.


3. Handelshögskolan

Den erbjuder en gratis utbildningssektion.
Positiv feedback från tidigare studenter i kursens diskussionsforum.
Det erbjuder snabb och effektiv kundservice.

Bedömning

Negativ feedback från tidigare studenter i kursens diskussionsforum.

Bedömning

Detta är en av de bästa kursplattformarna, främst för att den är fokuserad på att skaffa lämpliga strategier för att bli en professionell handlare.

Dessutom har lärarna extra kompetens som coachning, vilket ger dig en omfattande utbildning, utöver att förstå marknadsrörelser.


4. Mer än handel

Kursinnehåll designat av professionella och erfarna handlare.
Kursen uppdateras regelbundet för att hänga med i de senaste marknadstrenderna.

Bedömning

Brist på certifiering eller ackreditering av kursen.

Bedömning

I denna plattform av kurser kommer du att lära dig av proffs som hjälper dig med de mest grundläggande investeringarna som: valutamarknaden, förstå indexen, förstå aktiemarknaden, etc. Allt tack vare råd tillsammans med kurser och naturligtvis även lämpligt material.

Den här skolan är perfekt för att gå från nybörjare till expert och ta din träning gradvis.


5. Smart investering

Kursinnehåll designat av professionella och erfarna handlare.
Tydlig och lätt att följa undervisningsmetodik, med många praktiska övningar.
Det erbjuder olika svårighetsgrader att anpassa sig till elevernas förkunskaper.

Bedömning

Priset på kursen kan vara högt i förhållande till andra handelskurser på marknaden.

Bedömning

Denna handelsakademi visas i denna räkning eftersom den förutom att vara en plats där du kan lära dig också erbjuder möjligheten att gå med i en investeringsgrupp, eftersom den är en av de viktigaste tillgångarna, till och med kunskapen i sig.

Många gånger kommer det sociala kapitalet att vara det som hjälper dig att fortsätta utvecklas i din karriär och du kommer att kunna få det bästa av två världar i denna professionella handelsakademi.


Hur väljer jag den bästa banan?

Hur paradoxalt det än kan tyckas för dig, kommer valet av den bästa kursen inte att bero på kursen, snarare beror det direkt på dina egenskaper, nivå av engagemang och framför allt de baser du redan har i handelns värld.

Vi kan ge dig en lista över de bästa avancerade kurserna, men om du inte har grunderna kommer dessa kurser att verka extremt komplicerade och svåra att förstå; Eller i motsatt fall kan vi erbjuda dig och visa dig de idealiska kurserna för nybörjare, men om du är avancerad kommer dessa kurser att verka otillräckliga.

Så om du vill välja Vilka är de bästa börs- och handelskurserna?Vad du bör göra är att fråga dig själv: var är du? Och vad skulle du vilja förvärva för att fortsätta din utveckling som handlare?

Vilket är säkrast?

När vi investerar i utbildning vill vi att vår kunskapsnivå ska matcha vår investering, även om de nya teknikerna vi lär oss ska överträffa den investering vi gör.

Du bör dock veta att om du mäter säkerheten i en kurs utifrån detta kommer det inte att vara möjligt, eftersom det också kommer att bero på din egen erfarenhet och den tid du ägnar åt din träning.

Varje handlare kommer att veta vad de behöver och även den tid de kommer att investera i sin utbildning.

Hur mycket kostar en handelsskola?

Det finns också ett brett utbud av kurser, priserna kan variera, speciellt beroende på kursens längd, bredd och graden av formalitet.

Om du studerar en Master i detta avseende kan det bli mycket dyrare än att bara välja att klättra själv med de befintliga kurserna på marknaden.

Investeringsgraden är viktig, så vi rekommenderar inte att välja de billigaste alternativen, men det är viktigt att du tar hänsyn till om Trading blir din karriär, eller så tar du det som ett alternativ.

Hur många år tar det att vara handlare?

Att bli en lönsam handlare tar mycket tid, särskilt beroende på vilken teknik du lär dig, graden av engagemang, till och med din förmåga att investera ekonomiskt.

Men tillsammans med dessa faktorer finns det också situationer som inte är så lätta att nämna som dina känslor, ditt tålamod och den tid du investerar i din karriär.

Det finns människor som blir lönsamma handlare på ett par månader, medan det finns de som har all nödvändig kunskap, men aldrig lär sig att hantera sina känslor.

Vanliga frågor:

Varför är det viktigt att gå kurser eller gå på handelsakademier?

Att ta kurser eller gå på handelsakademier kan hjälpa investerare att få de kunskaper och färdigheter som krävs för att bedriva finansiell handel effektivt och lönsamt.

Vilka är de bästa handelskurserna och akademierna som finns tillgängliga 2023?

Bland de bästa handelskurserna och akademierna som finns tillgängliga 2023 är Udemy, Coursera, Investopedia Academy, TradingView, bland andra.

Vilka ämnen behandlas i kurserna och handelsakademierna?

Ämnena som tas upp i kurserna och handelsakademierna kan variera, men inkluderar vanligtvis tekniska och grundläggande aspekter av finansmarknaden, teknisk och fundamental analys, riskhantering, handelspsykologi, bland annat.

Är kurserna och handelsakademierna lämpliga för nybörjare?

Ja, många av handelskurserna och akademierna är designade för nybörjare och erbjuder en introduktion till handelns och finansvärlden.

Vad är kostnaderna förknippade med handelskurser och akademier?

Kostnader förknippade med handelskurser och akademier kan variera beroende på plattform. Vissa plattformar erbjuder gratis kurser och program, medan andra tar ut en avgift för tillgång till premiuminnehåll.

Hur lång tid tar det att genomföra en handelskurs?

Den tid som krävs för att slutföra en handelskurs kan variera beroende på plattformen och kursens djupnivå. Vissa kurser kan ta några timmar, medan andra kan ta veckor eller till och med månader att genomföra.

Hur kan jag veta om en handelskurs eller akademi är pålitlig?

Det är viktigt att göra en del efterforskningar innan du väljer en handelskurs eller akademi. Det är tillrådligt att leta efter recensioner och kommentarer från andra användare, kontrollera plattformens rykte och granska de ämnen som behandlas i kursen för att se till att den passar dina behov och mål.

Det kan intressera dig:

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *