Topp 6 kryptovalutamäklare 2024

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

En av de största svårigheterna vi har när vi börjar investera i kryptovalutans värld är att välja rätt mäklare för oss, speciellt eftersom det idag finns fler och fler alternativ på marknaden, vilket ger fler och fler fördelar för användaren, men också gör det svårt att välja.

Det är därför vi idag kommer att prata om de bästa kryptovalutamäklarna, och vi kommer att ge dig en rad rekommendationer så att du kan välja den mest lämpliga för dig.

Vad är kryptovalutamäklare?

Innan du väljer rätt kryptovalutamäklare för oss är det viktigt att veta vad det är, speciellt för att förstå skillnaden med Exchanges.

En kryptovalutamäklare är ett mellanalternativ mellan en börs och en investerare, det vill säga mäklare använder en börs för att köpa kryptovalutor och sedan erbjuda dem till sina kunder.

Fördelarna med dessa plattformar är att de kan sätta priset på en transaktion själva, och de garanterar också ägandet av kryptovalutorna, eftersom användaren kommer att vara en handlare som kommer att köpa innehavsavtalet.

Hur fungerar de?

Om du fortfarande tvivlar på vad en mäklare är, blir det lättare för dig att förstå det genom dess funktion, vilket vi kommer att förklara nedan:

En mäklare är en plattform som gör att du kan byta kryptovalutor, antingen genom att investera på lång sikt eller genom att handla, för att diversifiera dina investeringar och ha ett större antal möjligheter till snabba vinster.

Till skillnad från att köpa på en Börs kommer en mäklare att vara mycket mer intuitiv och framför allt ger det dig chansen att lära dig, men i gengäld kan provisionerna bli högre.

Typer av kryptovalutaplattformar

innan det går fullt till våra främsta kryptovalutamäklare Det är viktigt att analysera de olika typerna av plattformar där du kan utföra dina transaktioner, för att välja den mest bekväma för dig själv.

kryptovalutamäklare

Den första typen motsvarar mäklare, som är centraliserade plattformar, men skillnaden med Exchanges är att mäklare arbetar med finansiella derivat, det vill säga du kommer inte att ha verklig vårdnad av tillgången, utan du kommer att få en position som kommer att simulera beteendet hos den aktuella kryptovalutan.

Detta är dock ett bekvämare alternativ om du vill diversifiera dina investeringar bortom krypto, och även gå in i en värld av valutor, råvaror och metaller.

centraliserade utbyten

Precis som mäklare är även dessa typer av plattformar centraliserade, vilket gör att du har regelverk och du kommer att kunna skaffa dig vissa typer av garantier vid investeringar.

Dessa typer av plattformar är en mellanhand mellan användare och tillåter transaktioner att utföras transparent och från en plånbok.

Decentraliserade utbyten

Till skillnad från de två tidigare typerna är dessa plattformar decentraliserade, det vill säga det finns ingen mellanliggande enhet som hanterar utbytena mellan användare.

På detta sätt blir provisionerna mycket billigare, men de är mycket svårare att använda och kräver en högre grad av inlärning än vad gäller de centraliserade alternativen.

Bästa kryptovaluta utbyten

Nu när vi känner till de olika typerna av plattformar där du kan köpa kryptovalutor, Vi börjar med våra bästa kryptovalutamäklare.

1. ActivTrades (Europa)

ActivTrades mäklare
Minsta insättning: $/0
Inflytande: Upp till 1: 100
Förordning: multireglering

Betyg:

ActivTrades mäklare
Hög likviditet som underlättar köp och försäljning av kryptovalutor.
Hög volym av daglig verksamhet
Det erbjuder snabb och effektiv kundservice.
ActivTrades mäklare
Plattformen kanske inte är så intuitiv.

Vi kommer att börja denna räkning med att prata om ActivTrades, som vi kan säga är kanske den bästa plattformen på marknaden, särskilt på grund av dess breda popularitet.

Tack vare det faktum att det är en av de mest använda och välrenommerade plattformarna världen över är den också en av de säkraste och har en av de största katalogerna bland sina konkurrenter.

Dess provisioner är vanligtvis relativt höga jämfört med andra alternativ, som sträcker sig från 0.5 % till 2 %, beroende på vilken betalningsmetod som används, men den erbjuder också möjligheten att använda ditt eget kort som ger dig viktiga Cash Back-fördelar.


2. TradeEU (Latinamerika)

TradeEU mäklare
Minsta insättning: $ / € 0
Inflytande: Upp till 1: 50
DEMO-konto: Ja
Plattform: TradeEU
Förordning: CySEC

Betyg:

TradeEU mäklare
Regleras av olika organisationer.
Stort utbud av finansiella instrument.
Det erbjuder snabb och effektiv kundservice.
TradeEU mäklare
Ibland höga spridningar

Denna mäklare är idealisk för de förstagångshandlare, särskilt för dess funktionalitet känd som "Copy Trading", vilket gör att du kan se rörelserna hos de mest framgångsrika handlarna på marknaden.

Av denna anledning är denna plattform känd som den sociala mäklaren, eftersom du kan lära dig av användarna som använder denna plattform i realtid.

Det här alternativet är reglerat och är ett utmärkt tillfälle, det låter dig också vara värd för din plånbok inom samma plattform.

3. Capitalix (Latinamerika)

Minsta insättning: $ / € 0
Inflytande: Upp till 1: 30
Förordning: FSA

Betyg:

Brett utbud av kryptovalutor tillgängliga för att diversifiera portföljer.
Transparens gällande avgifter och policyer
Begränsningar för vissa finansiella produkter som erbjuds

Denna plattform är idealisk för alla typer av handlare, både nybörjare och de mest erfarna.

Det bästa är dess enkla och lättanvända gränssnitt, som hjälper till att minska inlärningskurvan för nybörjare jämfört med andra kryptovalutaappar.

En annan av dess fördelar är dess snabbhet att utföra transaktioner, eftersom dessa kommer att reflekteras omedelbart, och den har även stöd för ett stort antal betalningsalternativ, samt möjligheten att integrera en plånbok inom samma plattform.

4.XTB

Minsta insättning: $ / € 0
Inflytande: Upp till 1: 30
DEMO-konto: Ja
Plattform: xStation 5
Förordning: CNMV

Betyg:

Brett utbud av tekniska och fundamentala analysverktyg.
Låga spreadar på de flesta finansiella instrument.
Det erbjuder snabb och effektiv kundservice.
Uttagsprocessen kan vara långsam eller obekväm för vissa kunder.
Finansieringskostnader högre än andra mäklare i vissa verksamheter.

Detta är en av våra favoritmäklare, särskilt eftersom den har ett kontor i Madrid, och den ger även utmärkt kundsupport och råd till nybörjare.

Det har bestämmelser runt om i världen som erbjuder omfattande säkerhet för sina användare, så det är utmärkt för nybörjare.

Detta betyder inte att det inte också är idealiskt för proffs, eftersom det också har ett Pro-konto som är idealiskt för mer erfarna investerare.

5. VARVNING

Minsta insättning: $ / € 50
Inflytande: Upp till 1: 500
DEMO-konto: Ja
Plattform: ROTATION
Förordning: BaFin, AFM, DNB

Betyg:

Regleras av olika organisationer.
Stort utbud av finansiella instrument.
Låga spreadar på de flesta finansiella instrument.

Se hela recensionen

Finansieringskostnader högre än andra mäklare i vissa verksamheter.

vi kommer att avsluta vår lista över de bästa kryptovalutamäklarna med denna plattform, som är en av de mest rekommenderade främst för dem som vill investera i kryptovärlden.

Den är idealisk tack vare dess mycket konkurrenskraftiga priser, som är en av de lägsta på marknaden. Det betyder att den är utmärkt för proffs, men också för nybörjare, tack vare dess utmärkta kundsupport.

SE DEGIRO RECENSION


Hur väljer man den bästa kryptovalutamäklaren?

Nästa kommer jag att berätta en rad viktiga tips för att välja rätt vilken är den bästa kryptovalutamäklaren för dig:

  • Ta hänsyn till den tekniska supporttjänsten och analysera att den är på ditt modersmål.
  • Observera dess reglering, ju mer ansedd institutionen är och ju mer diversifierad i länder, desto bättre.
  • Titta på katalogen över kryptovalutor, kanske är du först bara intresserad av några, men när du utvecklas kommer du att behöva mer.
  • Diskutera fördelarna för nya användare som demokonton och initial insättning.

Vilket är säkrast?

Att välja den säkraste kryptovalutamäklaren är relativt komplicerat, eftersom det beror på hur vi använder vår plattform, men låt mig berätta att de 6 plattformarna som vi analyserar i Våra främsta kryptovalutamäklare är 100 % säkra.

Var kan man köpa kryptovalutor, i en mäklare eller i en Exchange?

Nu när du vet vad en mäklare är, undrar du säkert vad som är bättre: en mäklare eller att välja en börs.

Svaret beror på din grad av kunskap, om du börjar investera är det bäst att välja en mäklare, eftersom det är mycket mer intuitivt och oftast har de även sin egen plånbok.

Men om du redan har hög kunskap, vill diversifiera dina intäkter och använda avancerade finansiella operationer, kommer ditt bästa alternativ att vara en Exchange.

Preguntas Frecuentes

Vad är en kryptovalutamäklare?

En kryptovalutamäklare är en plattform som tillåter användare att köpa, sälja och lagra kryptovaluta genom en mellanhand.

Vilka är de 6 bästa kryptovalutamäklarna för 2024?

Några av de bästa kryptovalutamäklarna som finns tillgängliga 2024 inkluderar Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, eToro och Gemini.

Vilka faktorer bör du tänka på när du väljer en kryptovalutamäklare?

När du väljer en kryptovalutamäklare är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som säkerhet, avgifter, mångfalden av tillgängliga kryptovalutor, användarvänligheten för plattformen och mäklarens rykte.

Hur kan jag avgöra säkerheten för en kryptovalutamäklare?

Du kan verifiera säkerheten för en kryptovalutamäklare genom att leta efter information om dess säkerhetsdata, dess implementering av säkerhetsåtgärder såsom tvåfaktorsautentisering och kryptovaluta kyllagring och dess reglering i ditt hemland.

Vad är en "spread" i kryptovalutamäklares värld?

En spridning i kryptovalutamäklarnas värld är skillnaden mellan köpeskillingen och försäljningspriset för en kryptovaluta hos en mäklare. Spreadar varierar beroende på mäklare och kan ha en betydande inverkan på handelskostnaden.

Hur kan jag öppna ett konto hos en kryptovalutamäklare?

Processen för att öppna ett konto hos en kryptovalutamäklare kan variera, men innebär i allmänhet att tillhandahålla personlig information, såsom ett giltigt ID och e-postadress, och att slutföra en verifieringsprocess.

Vilka typer av verktyg erbjuder handelsappar för att hjälpa investerare?

Handelsapplikationer erbjuder en mängd olika verktyg för att hjälpa investerare, såsom kursdiagram i realtid, finansiella nyheter, teknisk analys, prisvarningar, portföljövervakning, bland annat.

Det kan intressera dig:

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *