Flera utjämnande glidande medelvärde - indikator

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

För närvarande finns det många verktyg för att stödja handel med kryptovaluta, en av dem är tekniska analysindikatorer som Multiple Smoothing Moving Average. Dessa verktyg hjälper till att identifiera vissa typer av signaler och riktningar på kryptovalutan eller aktiemarknaden.

glidande glidande medelvärde

Dessa indikatorer kan användas för att hitta punkter där det är stor sannolikhet att priset ändrar riktning. Dessa punkter kan bestämmas med hjälp av skillnader mellan prisrörelsen och ögonblicket.

De mäter också styrkan i de senaste prisrörelserna i förhållande till tidigare perioder. Av denna anledning, indikatorerna varierar mellan värdena 0 till 100 och ger signaler om huruvida marknadsförhållandena är överköpta eller översålda.

I den här artikeln kommer vi att förklara lite mer om indikatorn för glidande glidande medelvärde för flera.

✨ Definition av indikatorn för glidande glidande medelvärde för flera ✨

Denna indikator är baserad på det utjämnade glidande genomsnittet för det första glidande medelvärdet (dubbelutjämnat) eller de andra två glidande medelvärdena (trippelutjämnat). Varje rörligt medium kan ha olika perioder och beräkningsmetoder (exponentiell, enkel, viktad, etc.).

glidande glidande medelvärde

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *