✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Equity Finance Market PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Equity Finance Market. Är det mäklare för kryptovalutor, aktier, ETF:er, valutor, index och råvaror Equity Finance Market (med webbplatsen equityfincmarket.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Equity Finance Market är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypMäklare för kryptovalutor, aktier, ETF:er, valutor, index och råvaror 
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidaequityfincmarket.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 6 februari 2024 (nyligen)
📧 E-post[e-postskyddad]
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+44 7458 941037


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Equity Finance Market erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Grundplanen $500 
Standardplan$6,000 
Professionell plan$10,000 
Avancerad Plan$20,000 
Superstar$100,000 

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Equity Finance Markets webbplats
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen "equityfincmarket.com" registrerades på 6 februari 2024. Det vill säga att det är en hemsida som inte är särskilt gammal. 🚩

⭐ Åsikter om aktiefinansieringsmarknaden:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Även om företaget påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, finns det indikationer som tyder på en möjlig brist på sanning i denna information. Extrem försiktighet rekommenderas i detta avseende.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Företagets ålder är ganska begränsad; Domänen "equityfincmarket.com" registrerades den 6 februari 2024, vilket väcker frågor om hans meritlista och erfarenhet på marknaden.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Det har förekommit klagomål till finansiella tillsynsmyndigheter, som t.ex FCA (UK Financial Authority), vilket tyder på att företaget kanske inte är säkert eller pålitligt. Försiktighet rekommenderas när du överväger någon typ av investering med denna enhet.

"För att vara helt ärlig skulle jag avråda från att investera i det här företaget på grund av dess brist på reglering och transparens när det gäller dess ägande. Underlåtenhet att tillhandahålla information om din företagstillhörighet väcker allvarliga frågor om din integritet och tillförlitlighet. Enligt min åsikt kan jag inte stödja eller rekommendera ett företag med denna nivå av opacitet och otydlighet i sin verksamhet.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Equity Finance Market?:

Equity Finance Market, som säger sig vara belägen i Storbritannien, ökar TVIVEL om sanningshalten i detta uttalande. Extrem försiktighet rekommenderas när man överväger eventuella relationer med företaget på grund av eventuella avvikelser i den tillhandahållna informationen. Dessutom bristen på omnämnande av hans FÖRORDNING Parlamentet föreslår att Equity Finance Market skulle kunna fungera utan tillsyn av lagstiftningen, vilket ökar riskerna för investerare när det gäller säkerhet och skydd av fonder.

La ANTIK aktiebolag, vilket framgår av den senaste registreringen av dess domän, väcker frågor om dess historia och erfarenhet på finansmarknaden. Denna brist på meritlista kan vara ett ytterligare bekymmer för potentiella investerare 📉.

Likaså de överdrivna löften om KOSTNADSEFFEKTIVITET av Equity Finance Market skapar skepsis om dess sanningsenlighet, särskilt i motsats till dess negativa onlinerykte som stöds av kundklagomål. De klagomål inför finansiella tillsynsmyndigheter, såsom FCA, betona vikten av att vara försiktig när du överväger alla typer av investeringar med denna enhet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Equity Finance Market.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Equity Finance Market:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TILL Equity Finance Market:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Equity Finance Market?

Equity Finance Market presenterar sig som en omfattande investeringsmäklare, som täcker ett brett utbud av finansiella tillgångar inklusive kryptovalutor, aktier, ETF:er, valutor, index och råvaror.

Är Equity Finance Market en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är aktiefinansieringsmarknaden pålitlig?

Equity Finance Market är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Equity Finance Market?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (273 röster)

2 kommentarer om «ÄR Equity Finance Market PÅlitlig? Åsikter»

 1. Daniel svar

  Detta företag kommer inte att få dina pengar tillbaka. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, jag blev bestulen så här, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Daniel, Equity Finance Market är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *