✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

¿ES Market Shares Finance CONFIABLE? OPINIONES

En esta publicación analizaré a Market Shares Finance. ¿Es la plataforma de criptomonedas Market Shares Finance (con sitio web marketsharesfinance.com) realmente confiable? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Te explicaré por qué creo que Market Shares Finance es una empresa POCO SEGURA Y LA CONSIDERO COMO POCO CONFIABLE. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidamarketsharesfinance.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypPlattform för kryptovaluta

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Aquí un pequeño análisis sobre los tipos de planes que Market Shares Finance ofrece; se dividen en 4 planes. Aquí una tabla con un poco más de información sobre los depósitos mínimos por tipo de planes.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
BASICBasic Plan$300
Silverplan$1,000
Guldplan$5,000
platina Plan$10,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Página web de Market Shares Finance
 • Antigüedad del sitio web: el dominio “marketsharesfinance.com” fue registrado el 10 de noviembre del 2023. Es decir, es un sitio web que no tiene mucha antigüedad. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ OPINIÓN DE Market Shares Finance:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) La empresa no menciona estar regulada ni nada sobre su regulación. Entiendo que es una empresa NO REGULADA. ¿

3) Creo que la empresa tiene muy poca antigüedad o trayectoria. Como te mencionaba, pude chequear que el dominio “marketsharesfinance.com” fue registrado el 10 de noviembre del 2023. Es muy reciente.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 ¿QUÉ PENSAR DE UNA EMPRESA COMO Market Shares Finance?:

Market Shares Finance plantea numerosas preocupaciones significativas que los inversores deben tener en cuenta antes de considerar cualquier tipo de participación con esta plataforma. En primer lugar, la ausencia de información crucial, como su ubicación, regulación y afiliaciones empresariales, genera dudas sobre la transparencia y la legitimidad de Market Shares Finance. Esta falta de transparencia podría indicar una falta de honestidad por parte de la plataforma y dificulta la evaluación de los riesgos asociados con ella.

Además, la reciente fecha de registro de Market Shares Finance, que data del 10 de noviembre de 2023, es motivo de preocupación adicional. La corta antigüedad de la plataforma sugiere una falta de experiencia y estabilidad en el mercado financiero, lo que aumenta la incertidumbre sobre su fiabilidad y su capacidad para proteger los intereses de los inversores.

Por último, la denuncia por actividades fraudulentas emitida por el regulador FCA, la Autoridad Financiera del Reino Unido, agrega una capa adicional de preocupación. La intervención de un organismo regulador oficial como el FCA sugiere posibles prácticas poco éticas llevadas a cabo por Market Shares Finance, lo que aumenta significativamente los riesgos para los inversores y resalta la importancia de ser cauteloso al considerar esta plataforma como una opción de inversión. En vista de estos factores, se recomienda encarecidamente a los inversores que eviten Market Shares Finance y que busquen alternativas más seguras y reguladas en el mercado financiero.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering januari 2023: la FCA, Autoridad Financiera del Reino Unido, ha denunciado a Market Shares Finance.


✔️ RECLAMAR DINERO DE Market Shares Finance:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 DENUNCIAR A Market Shares Finance:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

¿Qué es Market Shares Finance?

Market Shares Finance es una plataforma de inversión automática en línea, un equipo de operadores centrados principalmente en el comercio de Bitcoin y otras criptomonedas en múltiples bolsas y mercados.

¿Es Market Shares Finance una estafa – es scam?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Market Shares Finance pålitlig?

Market Shares Finance es una empresa que considero como NO CONFIABLE. Tiene características que la hacen una empresa muy poco segura: ten mucho cuidado.

¿Cómo recuperar el dinero de Market Shares Finance?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (250 röster)

2 kommentarer om «¿ES Market Shares Finance CONFIABLE? OPINIONES»

 1. Rafael svar

  Detta företag kommer inte att återbetala dina pengar. De lurade min pappa, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Rafael, Market Shares Finance es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *