✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Magallanes Value PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Magallanes Value. ¿Es Är Magallanes Value fondförvaltningsplattform (med magallanes-value-webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Magallanes Value är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidamagellan-värde
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypfondförvaltningsplattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Magallanes Value erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Magallanes Value hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”magallanes-value” registrerades den 26 januari 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Spanien, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter om Magallanes värde:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner att vara reglerat av den spanska tillsynsmyndigheten men vi tror att det utger sig för att vara ett auktoriserat företag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "magallanes-värde" registrerades den 26 januari 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera 2% månadslönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

8) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat, det nämner inte vilket företag det tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Magallanes Value?:

Magallanes Value, en investeringsplattform, väcker allvarliga frågor om dess legitimitet och transparens. Även om det påstår sig vara reglerat i Spanien undergräver bristen på bevis för denna registrering och CNMV-klagomålet för kloning av en auktoriserad signatur dess trovärdighet. Denna otydlighet i dess regulatoriska status skapar osäkerhet bland investerare, som kan möta betydande finansiella risker när de handlar med en tvivelaktig enhet.

Frånvaron av avgörande information, som den exakta platsen för plattformen och detaljer om företaget som äger den, bidrar ytterligare till misstroende. Dessutom lägger dess senaste framträdande på marknaden ett extra lager av oro över dess meritlista och rykte. Dessa faktorer tillsammans gör Magallanes Value till ett oattraktivt alternativ för dem som vill investera säkert och transparent.

Med tanke på det formella klagomålet från CNMV och bristen på transparens i dess verksamhet, rekommenderas investerare att undvika all interaktion med Magallanes Value. Istället för att riskera dina pengar med en enhet med ett tveksamt rykte, är det klokt att leta efter mer pålitliga och reglerade alternativ för att skydda dina investeringar och undvika potentiella bedrägerier eller ekonomiska förluster.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Magallanes Value genom signaturkloning.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Magallanes Värde:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Magallanes värde:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Magallanes värde?

Magallanes Value är en plattform specialiserad på förvaltning av investeringsfonder, som erbjuder alternativ inom både fast och rörlig inkomst. Ge investerare tillgång till ett brett utbud av fonder som försöker generera avkastning genom en diversifierad strategi som inkluderar både ränte- och aktietillgångar.

Är Magallanes Value en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Magallanes Value pålitlig?

Magallanes Value är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Magallanes Value?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (104 röster)

2 kommentarer om «ÄR Magallanes Value PÅlitligt? Åsikter»

 1. Elisabeth svar

  Det här företaget får aldrig dina pengar. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Elisabeth, Magallanes Value är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *