✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Macons Trade opinion

Yttranden och information om mäklaren Macons Trade

 

¿Det är mäklaren Macons Trade (aka macons-trade.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ Macons Trade-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Macons Trade Limited.

✔️ Macons Trade bygger på: de hävdar att de är belägna i Storbritannien, men i själva verket är de inte registrerade där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren Macons Trade inget om att vara reglerad, Macons Trade är en oreglerad mäklare.

Macons Trade-webbplats
Macons Trade-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Macons Trade erbjuder. När det gäller Macons Trade noterar vi att det har 5 olika planer eller kontotyper: Baskonto, Standardkonto, Guldkonto, Silverkonto och Guldkonto.

🔹 Grundläggande konto: Minsta initiala insättning på $ 20, returnera 20% på 24 timmar.

🔹 Standardkonto: Minsta initiala insättning på $ 100, returnera 40% på 48 timmar.

🔹 Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, returnera 150% på 72 timmar.

🔹 Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 3.000, returnera 200% på 96 timmar.

🔹 Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, returnera 300% på 120 timmar.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: Macons Trade-plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Macons Trade erbjuder, FAQ-sektionen, egentligen inte mycket annat.

 

Macons handelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: har inte.

🔸 E-post: [e-postskyddad] | support@MACONS TRADE.biz

🔸 webbplats: macons-trade.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Macons handel värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är en mäklare som inte har någon registrering och inte regleras av någon myndighet, tvärtom vad de vill tro. Dessutom, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Macons Trade hittade vi ett stort antal negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Macons handel? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

8 kommentarer om «Macons Trade - macons-trade.com»

 1. Mack H. svar

  Håll dig borta från dessa tjuvar !!!
  Om du investerar pengar kommer du inte att kunna få det. Jag har flera vänner, vi är redan typ 10 som är i samma situation. Om du köper en plan på $ 100 eller $ 5000 ber de dig om mer pengar med ursäkten att de behöver verifiera att det är du, vilket är absurt, om du behöver verifiera identitet be om ett officiellt dokument eller en selfie, inte för mer pengar. Enligt dem är det en policy men du kan inte hitta den policyn någonstans, flera av mina vänner blev ombade $ 500, de deponerade den och sedan sa de till dem att alla i deras lag måste lägga $ 500 vardera, *** Baserat på den *** är det inte längre ett identitetsproblem. De är värdelösa, de har inget ord och de vill bara dra nytta av oskyldiga människor som försöker se en bättre framtid ekonomiskt. HÅLL DIG BORTA !!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mack, du kan få tillbaka det, kontakta CHAT på vår webbplats, denna mäklare ringde Macons Trade är en SCAMhar många investerare fördömt Macons Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar att alla som berörs försöker få tillbaka pengarna från den CHAT som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

 2. jahdiel svar

  De är en bluff. Nu ber de mig om en insättning på $ 700 för att kunna ta ut några pengar. De sa att det är för försäkring och för att bekräfta min identitet. Jag investerade bara $ 300 och de vill att jag ska göra en insättning på $ 700 för att ta ut mina $ 300 och intäkterna. Det är sinnessjukt. Och jag har en vän som gjorde vad de sa och nu säger de till honom att hela hans lag (hänvisningar) måste göra insättningen också för att kunna börja ta ut pengar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jahdiel, du kan få tillbaka det, kontakta CHAT på vår webbplats, denna mäklare ringde Macons Trade är en SCAMhar många investerare fördömt Macons Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar att alla som berörs försöker få tillbaka pengarna från den CHAT som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

 3. Jesus Villalpando svar

  Hej, jag skulle vilja veta om goldtrimax

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jesus, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om goldtrimax, om du har internet, berätta för oss.

   Hälsningar.

 4. Nestor svar

  Jag väntar fortfarande på att dra mig tillbaka, jag vet inte längre hur man gör det, det har gått 20 dagar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nestor, du kan få tillbaka den, kontakta CHAT på vår webbplats, den här mäklaren ringde Macons Trade är en SCAMhar många investerare fördömt Macons Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *