✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Luna Capitals PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Luna Capitals. Är det mäklaren CFD:er, aktier, guld, valuta, index, kryptovalutor och energi Luna Capitals (med webbplatsen una-capitals.net) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Luna Capitals är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+420518700923 – +421322304164 – +442045793626
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaluna-capitals.net
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypCFD:er, aktier, guld, valutor, index, kryptovalutor och energimäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+420518700923 – +421322304164 – +442045793626


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Luna Capitals erbjuder; De är uppdelade i 3 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Nybörjare $500
Erfarna$25,000
Professional$50,000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Luna Capitals hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”luna-capitals.net” registrerades den 16 februari 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter om Luna Capitals:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Påståendet att företaget är beläget på Cypern verkar vara missvisande, vilket tyder på extrem försiktighet när man överväger ett förhållande till det.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Den senaste registreringen av domänen "luna-capitals.net" den 16 februari 2024 tyder på att företaget har en mycket kort historia, vilket kan väcka tvivel om dess erfarenhet och stabilitet på finansmarknaden.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Dessutom har företaget rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV (National Securities Market Commission), vilket understryker företagets bristande säkerhet och tillförlitlighet. Det är viktigt att vara försiktig när man överväger någon typ av umgänge med henne.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Luna Capitals?:

Luna Capitals, en mäklare som står inför ett antal betydande utmaningar, väcker allvarliga varningar för potentiella investerare. Först och främst bekräftelse Att företaget är beläget på Cypern verkar vara vilseledande, vilket tyder på extrem försiktighet när man överväger ett förhållande till det. Denna brist på öppenhet angående dess placering är oroande och väcker tvivel om sanningshalten i andra uttalanden från företaget. 🚩

Bolaget lämnar vidare ingen information om sin reglering eller dess regulatoriska status, vilket indikerar att den verkar utan att vara föremål för de kontroller som krävs för att skydda investerare. Denna brist på säkerhet och skydd ökar riskerna för dem som överväger att investera med dem. ❗️

Slutligen, den senaste registreringen av domänen "luna-capitals.net" i februari 2024 tyder på att företaget har en mycket Corta på finansmarknaden. Denna brist på erfarenhet kan väcka tvivel om din förmåga att tillhandahålla pålitliga och stabila tjänster till dina kunder. Tillsammans understryker dessa faktorer vikten av att vara försiktig när man överväger alla typer av partnerskap med Luna Capitals.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Luna Capitals


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Luna Capitals:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Luna Capitals:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Luna Capitals?

Luna Capitals är en investeringsmäklare inom CFD:er, aktier, guld, valutor, index, kryptovalutor och energi.

Är Luna Capitals en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Luna Capitals pålitlig?

Luna Capitals är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Luna Capitals?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (147 röster)

2 kommentarer om «ÄR Luna Capitals PÅlitlig? Åsikter»

 1. olivia svar

  Det här företaget är bedrägligt. Jag svär, de har inte låtit mig dra mig tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Olivia, Luna Capitals är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *