De bästa bankerna att utföra operationer med kryptovalutor 2023

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Kryptovalutamarknaden är fortfarande inne konstant tillväxt och det förväntas att det år 2023 kommer att finnas en större efterfrågan på att investera och verka med dessa valutor. I denna mening uppdaterar bankerna också sina plattformar och tjänster för att anpassa sig till denna nya finansiella verklighet.

Här presenterar vi några av de bästa bankerna att arbeta med kryptovalutor 2023. Den första är BBVA, en spansk bank som redan har lanserat en kryptovalutahandelstjänst för sina kunder. BBVA det arbetar också med utvecklingen av en förvaringsplattform för kryptovaluta, som skulle tillåta sina kunder att lagra sina mynt säkert.

En annan bank som sticker ut på detta område är den schweiziska banken UBS, som arbetar med en handelsplattform för kryptovaluta som kommer att erbjuda sina kunder möjligheten att investera i Bitcoin. Banken undersöker också alternativ för säker lagring av kryptovalutor.

den amerikanska banken JPMorgan Chase det är också bland de mest framstående bankerna att hantera kryptovalutor 2023. Företaget har redan lanserat sin egen digitala valuta, JPM Coin, och arbetar också på en handelsplattform för kryptovaluta.

För sin del, Goldman Sachs, en annan amerikansk bank, utvecklar sin egen handelsplattform för kryptovaluta. Företaget har också skapat ett team dedikerat exklusivt till kryptovalutamarknaden.

Därtill kommer andra storbanker som t.ex Santander, Citi, Deutsche Bank och BNP Paribas De undersöker också alternativ för handel med kryptovalutor.

Kort sagt, kryptovalutamarknaden fortsätter att utvecklas och banker arbetar för att anpassa sig till denna nya finansiella verklighet. BBVA, UBS, JPMorgan Chase, Goldman Sachs och andra stora banker undersöker alternativ för att erbjuda kryptovalutahandel och lagringstjänster till sina kunder. Om du är intresserad av att handla med kryptovalutor 2023 kan dessa banker vara ett bra alternativ att överväga.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *