✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Livemarkets recension

Åsikter och information om Livemarkets mäklare

 

¿Det är den riktigt pålitliga Livemarkets-mäklaren (även känd som livemarkets.es)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Livemarkets-mäklaren är en mäklare: de nämner det inte.

Mäklaren nämner vara en del av: LIVEMARKETS EAFI SA

Livemarkets är baserat i: Madrid, Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Livemarkets är: de nämner att vara en mäklare som regleras av CNMV i Spanien, men CNMV i Spanien har varnat för att Livemarkets inte har tillstånd att tillhandahålla investeringstjänster, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Livemarkets hemsida
Livemarkets hemsida

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Livemarkets erbjuder. När det gäller Livemarkets märkte vi att de inte riktigt ger information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: vi tror på Livemarkets-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: information ovanför de tjänster som Livemarkets erbjuder, inte mycket mer än så här.

 

Livemarkets funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (+ 34) 910 604 694

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.livemarkets.es

Klargörande: Investmentbolaget Livemarkets arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Livemarkets betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Därför att? Det är en oreglerad mäklare som nämner att vara reglerad, inte nämner finansiella produkter, ger väldigt lite information om företaget, det spanska tillsynsmyndigheten CNMV har utfärdat en varning mot Livemarkets. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Livemarkets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Livemarkets – livemarkets.es»

 1. Finn svar

  De vill att jag ska bli kund, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Finn, Livemarkets är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *