✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR LeoTradez PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera LeoTradez. Är LeoTradez mäklare (även känd som leotradez.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att LeoTradez är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetJerome Holdings LTD
🌍 AdressInte nämnt
📄 registrering118513, men det kan vara falskt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+4407577693248, +34902018070,
+ 527443621007, + 56552970404
📧 E-postadress [e-postskyddad], [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaleotradez.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmedelKredit- och betalkort
FöretagstypInvesteringar i valuta, råvaror,
index, kryptovalutor och aktier

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+4407577693248 (Signal)

+34902018070 (Spanien)

+527443621007 (Mexiko)

+56552970404 (Chile)


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av konton som LeoTradez erbjuder; De är uppdelade på 3 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

kontotypMINIMAL UNDERVISNING
Minikonto$250
Standardkonto$2,000
Hanterat konto$10,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

LeoTradez webbplats

1) Webbplatsens ålder: domänen “leotradez.com” registrerades den 20 september 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩

2) Företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

3) Utöver dessa uppgifter nämner företaget inte sin plats, så det är troligt att registreringen är falsk. 🚩


⭐ Åsikter från LeoTradez:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att vara registrerat men säger inte var det ligger, så det är troligt att det inte är registrerat. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “leotradez.com” registrerades den 20 september 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget lovar att investeringar kommer att vara en vinstgenererande maskin och oändlig utveckling. Det låter överdrivet och falskt.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: de nämner inte var de har en plats eller registrering. De har ingen reglering. Det finns en tydlig brist på viktig information. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM LeoTradez?:


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Juli 2023: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt LeoTradez.

2) november 2023: vi vet det LeoTradez Det är kopplat till mäklarna BTS, Universal Trades y RONTOXM, med ett mycket dåligt rykte. 


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN LeoTradez:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA LeoTradez:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är LeoTrade?

LeoTradez är ett investeringsbolag inom valuta, index, råvaror, kryptovalutor och aktier.

Är LeoTradez en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är LeoTradez pålitlig?

LeoTradez är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från LeoTradez?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (501 röster)

16 kommentarer om «ÄR LeoTradez PÅlitlig? Åsikter»

 1. jose svar

  Hej alla, jag gick in på en Facebook-sida där de bjöd in dig att investera med hjälp av kvant-AI, de visar en snigelnyhetsvideo som indikerar att det är en säker investering i handel. Idag kontaktade de mig för att göra den minsta investeringen på 200 USD, dum som jag är, jag gick med på att göra insättningen med mitt kreditkort, i två försök avvisades transaktionen så rådgivaren sa till mig att hon skulle vägleda mig att skicka data och aktivera kortet för internationella köp, som jag inte fick tillgång till och avslutade samtalet. Jag fortsatte genast med att spärra kortet, men jag lyckades registrera mig på plattformen.
  Vilka ytterligare åtgärder bör jag vidta? Jag uppskattar dina kommentarer

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, om du redan har avbokat kortet kommer de inte att kunna debitera dig något, det räcker, de kan ringa dig mycket för att pressa dig att investera, men du måste blockera samtalen.

   Hälsningar.

 2. John Marcelo Hidalgo Barra svar

  Mycket god eftermiddag, eftersom jag enligt recensionerna söker information om leoTradez eftersom det inte har många företagsdatabaser.Igår registrerade jag mig på din sida för att söka information och jag hittade inget på din sida. Därför ringde det här företaget mig med detta nummer +982468000, prefixet motsvarar Iran och chefen som talade flytande chilensk spanska till mig, jag kommer i alla fall från Chile, den här personen begärde en insättning på $100000 100 CLP och de gav en bonus på 15% av depositionen ……. Det är därför jag kontaktar dig, för att vidta motsvarande åtgärder, jag har inte satt in något, men de kommer att ringa mig om XNUMX dagar till om jag vidtog åtgärden.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej John, LeoTradez är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 3. Violeta Ramirez svar

  Jag trodde inte att jag skulle kunna få tillbaka det, tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar killar! Välsignelser

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Violeta, BRA!!!, tack för att du skriver och kommenterar, vi vet att vissa människor tvivlar men vi känner också till många framgångsrika återhämtningar. Om du funderar på att investera igen, fråga oss så kan vi hjälpa dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk och fyll i formuläret: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Om du ska investera, kolla detta först länk

   Grattis.

 4. Toñi Romero Martin svar

  SNÄLLA INTE INVESTERA I DET HÄR FÖRETAGET, DE KOMMER ATT LUDA ER ALLA, FÖRR ELLER FÖRT... INVESTERA INTE OCH LÅS INTE FÖRFÖRAS AV DERAS BRA ELLER FINA ORD... VI ÄR UTBILDANDE AGENTER FÖR SCAMRRRRRRRR….

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Toñi, LeoTradez är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 5. Jesus svar

  Hej, dessa Leo Tradez-människor fick mitt huvud och i slutet av min naiva höst och investerade €164, nästa dag ringde de mig igen och berättade att de skulle ladda ner en applikation för att jag skulle ladda ner den för att se om jag kunde få mina pengar tillbaka När jag läste vissa kommentarer avinstallerade jag det snabbt, min fråga är, kan de inte göra något eller genom att installera applikationen i en minut, har de kunnat göra något?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jesus, LeoTradez är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 6. sa. svar

  De är tjuvar.... De stal 2000 dollar från mig och de vill inte ge mig något tillbaka... Jag hoppas att vi tillsammans kan hitta deras plats och ställa dem inför rätta...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej di., LeoTradez är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte returnerar pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 7. isabel svar

  God eftermiddag, hur får man ett snabbt svar?
  Jag är med Leo Tradez men jag känner att jag har blivit lurad. Jag vill inte ange mitt namn eller e-post eftersom jag inte skulle vilja larma dem. Jag skulle uppskatta om du kunde svara mig i förväg Tack, ha en trevlig kväll.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Isabel, du kan berätta för dem att du kommer att investera 50.000 75 dollar från din far, men först vill du att de ska skicka dig XNUMX% av det du har investerat, om de tror dig kanske de ger dig pengarna för att få de pengarna. LeoTradez är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 8. Elisabeth svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Elisabeth, LeoTradez är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *