✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

Language of Dax 30 yttrande

⭐ Åsikter och information om företaget Lenguaje del Dax 30 ⭐

¿Är företaget Lenguaje del Dax 30 (även känd som languagedeldax30.com) verkligen pålitligt? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Dax 30-språket tillförlitligt? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Dax 30 Language? Dax 30 språk är ett ekonomisk utbildning akademi/kurs.

✔️ Företaget nämner vara en del av: DAXLOVER SL.

✔️ Var är den baserad? Språket i Dax 30 är baserat på: det nämner att det är baserat i Spanien men vi tror att det är falskt eftersom det inte har någon registrering där. 

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Language of Dax 30 webbplats
Language of Dax 30 webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Language of Dax 30 erbjuder. När det gäller Lenguaje del Dax 30 märker vi att den inte har olika typer av konton eller planer.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som Lenguaje del Dax 30 erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Dax 30 språkfunktioner ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakta direkt från webbplatsen

🔸 webbplats: languagedeldax30.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Dax 30 Språkbetyg ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Varning företagskunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som ett företag som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är ett företag ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Dax 30 Språk vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Dax 30 språksäkert? Hur tillförlitlig är Dax 30 Language? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Language of Dax 30. 

Update Uppdatering från februari 2021: CNMV, spansk finansregulator, har varnat Antonio Orlando Barreto Santana (organisatör av DAX-språkgemenskapen) för att ha agerat utan tillstånd.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Dax 30 Språk?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (164 röster)

2 kommentarer på “Language of Dax 30 – languagedeldax30.com"

 1. Tiago763 svar

  Jag var på väg att investera tills jag såg regulatorns varning, det är bäst att jag inte gör det

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tiago763, den här mäklaren ringde Dax 30-språket är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt Lenguaje del Dax 30 för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *