✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Laurent Hallut åsikt

⭐ Åsikter och information om Laurent Hallut-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Laurent Hallut (även känd som laurenthallut.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Laurent Hallut pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Laurent Hallut? Laurent Hallut är en företag: fondförvaltning, rådgivning och andra finansiella tjänster.

✔️ Mäklaren nämner ingå i: Laurent Hallut SPRL (befintlig).

✔️ Var är den baserad? Laurent Hallut är baserad i: han nämner att vara baserad i Belgien, men det finns ingen information som styrker detta, varför vi anser att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren Laurent Hallut FCA-förordningen, men detta är helt falskt, eftersom det inte förekommer i organets register över register.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Laurent Halluts webbplats
Laurent Halluts webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Laurent Hallut erbjuder. I fallet Laurent Hallut hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Kännetecken för Laurent Hallut ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: Belgien +32 2 808 57 92 | Storbritannien: +44 208 068 1416

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: laurenthallut.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Laurent Halluts betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Laurent hallut vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Laurent Hallut säker? Hur pålitlig är Laurent Hallut? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Laurent Hallut.

❗ Uppdatering juli 2021: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har anmält Laurent Hallut på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FCA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Laurent hallut? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (421 röster)

2 kommentarer om «Laurent Hallut – laurenthallut.com»

 1. Ted svar

  God morgon, är det någon som har problem med uttaget? Jag kan inte och nu när FCA har anmält dem är jag rädd. Tack så mycket för din uppmärksamhet.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ted, denna mäklare ringde Laurent Hallut är en bluff, har FCA (Financial Regulator of the United Kingdom) fördömt Laurent Hallut för bedrägliga aktiviteter (https://www.fca.org.uk/news/warnings/laurent-hallut) Det är inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.

   Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *