✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR KryptoEU PÅTROLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera KryptoEU. Är KryptoEUs kryptovalutamäklare (med kryptoeu.com-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att KryptoEU är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidakryptoeu.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 6 mars 2024 (mycket nyligen)
📧 E-postHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

KryptoEU erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

KryptoEU-webbplats
 • Bristen på transparens när det gäller webbplatsägande väcker frågor om företagets integritet och tillförlitlighet. 🚩
 • Webbplatsens ålder: domänen ”kryptoeu.com” registrerades den 6 mars 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ KryptoEU Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Frankfurt, Tyskland, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

3) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "kryptoeu.com" var registrerad på 6 mars 2024. Det är väldigt nyligen.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den ger inte information om den enhet som den är associerad med. Av denna anledning är det svårt att rekommendera detta företag.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM KryptoEU?:

KryptoEU väcker ett antal viktiga frågor som investerare bör vara medvetna om. För det första är bristen på reglering en betydande röd flagga, eftersom företaget inte nämner att vara reglerat, vilket tyder på att det kan vara ett oreglerat företag. Dessutom väcker informationen om företagets läge tvivel om dess sanning, vilket tyder på ett möjligt försök att lura om dess verkliga läge i Frankfurt, Tyskland. Denna otydlighet om reglering och lokalisering väcker allvarliga farhågor om företagets transparens och tillförlitlighet.

En annan stor oro är den serie av klagomål som lämnas in mot KryptoEU av finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex BaFin och Federal Superintendentency of Financial Supervision, vilket förstärker uppfattningen att det är ett osäkert företag. Dessutom är bristen på erfarenhet och meritlista uppenbar, eftersom domänen "kryptoeu.com" nyligen registrerades den 6 mars 2024, vilket tyder på att företaget är mycket nytt på marknaden och kan sakna den nödvändiga erfarenheten för att tillhandahålla pålitliga finansiella tjänster .

Kort sagt, kombinationen av bristande reglering, tvivel om plats, klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter och brist på erfarenhet och meritlista gör KryptoEU ett mycket riskabelt alternativ för investerare. Det rekommenderas starkt att vara extremt försiktig när du överväger någon typ av investering med detta företag.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt KryptoEU.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN KryptoEU:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA KryptoEU:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är KryptoEU?

KryptoEU är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är KryptoEU en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är KryptoEU pålitligt?

KryptoEU är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från KryptoEU?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (328 röster)

2 kommentarer om «ÄR KryptoEU PÅTROLIGT? Åsikter»

 1. Tobias svar

  Denna mäklare är INTE PÅlitlig. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Tobias, KryptoEU es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *