✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR KRITERIO TRADING PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera KRITERIO TRADING. Är termins- och aktiemäklaren KRITERIO TRADING (med webbplatsen kriteriotrading.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att KRITERIO TRADING är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetNämner att vara en del av Kriterio Trading SL
🌍 Adress Den nämner att den ligger på Plaza de Europa 2, 8E, 30500 – Molina de Segura (Murcia) Spanien
📄 registreringDet nämns inte att vara registrerad
🛡️ RegelsmärtaNämner inte att vara reglerad
☎️ TelefonNämner inte kontaktnummer
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidakriteriotrading.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderNämner inte betalningsmedel
Företagstyptermins- och aktiemäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO

KRITERIO TRADING är en mäklare som inte erbjuder olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

KRITERIO TRADING webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “kriteriotrading.com” registrerades den 29 april 2020. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta ”Kriterio Trading SL” i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Spanien, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ KRITERIO TRADING OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Spanien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “kriteriotrading.com” registrerades den 29 april 2020. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner tillhörighet till ett företag Kriterio Trading SL som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM KRITERIO TRADING?:

KRITERIO TRADING är en mäklare som presenterar flera varningssignaler som investerare bör ta hänsyn till. Företaget säger sig vara beläget i Spanien, men det finns anledning att tro att detta kan vara ett försök att vilseleda om dess verkliga läge. Denna otydlighet är oroande och tyder på att extrem försiktighet bör iakttas när man överväger affärsrelationer med dem.

Vidare lämnar KRITERIO TRADING inte information om sin reglering, vilket tyder på att det är ett oreglerat företag. Frånvaron av tillsyn väcker allvarliga farhågor om lagligheten och säkerheten för dess verksamhet. Dessutom har företaget ett mycket dåligt rykte på internet, med flera kundklagomål. ⚠️ Varning: Kombinationen av bristande reglering och dåliga onlinerecensioner tyder på att investerare bör vara extremt försiktiga när de handlar med KRITERIO TRADING.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns det inga uppdateringar för KRITERIO TRADING-mäklaren.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN KRITERIO TRADING:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA KRITERIO-HANDEL:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är KRITERIO TRADING?

KRITERIO TRADING är ett investeringsbolag inom terminer och aktier.

Är KRITERIO TRADING en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är KRITERIO TRADING pålitlig?

KRITERIO TRADING är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från KRITERIO TRADING?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (499 röster)

2 kommentarer om «ÄR KRITERIO TRADING PÅlitlig? Åsikter»

 1. Xavier svar

  Det här företaget är en bluff. De lurade min far, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Xavier, KRITERIO TRADING är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *