✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

Knights Bridge recension

⭐ Åsikter och information om Knights Bridge ⭐

¿Är Knights Bridge (även känd som knightsbridge.tax) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Knights Bridge pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Knight's Bridge? Knight's Bridge är en Skatteåterbäringsplattform.

✔️ Plattformen nämner vara en del av: nämner inte det.

✔️ Var är den baserad? Knights Bridge är baserad i: nämner det inte.

✔️ Är det en reglerad plattform? Om vi ​​pratar om reglering, Knights Bridge nämner inte att den är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Knight's Bridge hemsida
Knight's Bridge hemsida

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Knights Bridge erbjuder. När det gäller Knights Bridge, noterar vi att det inte har olika planer eller kontotyper.

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: Knights Bridge lämnar ingen information till de som inte är registrerade.

✳️ Knight's Bridges egenskaper ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: knightsbridge.skatt

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Knights Bridge-betyg ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår uppfattning är att det verkar som en plattform som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är en plattform ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Riddarbron vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback. KnightsBridge har också nämnts i tidningar i Chile, där folk från detta land anklagar det för att vara en bluff, du kan kolla nyheterna här y här. Vi rekommenderar EXTREMT FÖRSIKTIGHET.

☑️ Är Knights Bridge säker? Hur pålitlig är Knights Bridge? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Knights Bridge.

❗ Uppdatering maj 2022: CMF, finanstillsynsmyndighet i Chile, har anmält Knights Bridge på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CMF.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Riddarbron?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (315 röster)

2 kommentarer på “Knights Bridge – knightsbridge.skatt"

 1. Barbara svar

  God morgon, jag kan inte dra mig tillbaka, jag begär lite hjälp eller hjälp, jag luras av detta band av tjuvar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Barbara, den här mäklaren ringde Knights Bridge är en bluff, har många investerare stämt Knights Bridge för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *