✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Kapital Release Club recension

Yttranden och information om Kapital Release Club-mäklaren ⭐

¿Är Kapital Release Club (aka kapitalrclub.com) mäklare verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Kapital Release Club pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Kapital Release Club? Kapital Release Club är en mäklare av: Fondförvaltning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? Kapital Release Club är baserad på: nämns inte.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Kapital Release Club-mäklaren nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Kapital Release Club webbplats
Kapital Release Club webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Kapital Release Club erbjuder. När det gäller Kapital Release Club hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: bara lite information om de produkter det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Kapital Release Club-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +593995371121 | +593983758666 (Whatsapp)

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: kapitalrclub.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av Kapital Release Club ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Capital Release Club vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Kapital Release Club säkert? Hur pålitlig är Kapital Release Club? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Kapital Release Club.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Capital Release Club? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Kapital Release Club - kapitalrclub.com»

 1. Segrare svar

  God morgon, hur får jag tillbaka pengarna? jag tror att jag blir lurad

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Victor, den här mäklaren ringde Kapital Release Club är en SCAMhar många investerare fördömt Kapital Release Club för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *