✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR KAMA Capital PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera KAMA Capital. Är valuta-, råvaru-, index-, metall- och aktiemäklaren KAMA Capital (med webbplatsen kama-capital.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att KAMA Capital är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetKAMA Capital Ltd – KAMA Capital LLC
🌍 AdressNämner att finnas i Dubai, Mauritius och Saint Vincent och Grenadinerna
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaNämner regleras av FSC och SVGFSA
☎️ Telefon+1 (844) 620-2340 – +971 4 225 8176
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidakama-capital.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor
Företagstypvalutamäklare, råvaror, index, metaller och aktier

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 (844) 620-2340 – +971 4 225 8176


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av konton som KAMA Capital erbjuder; De är uppdelade på 3 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
KLASSIKER$0
FRÄMSTA$10000
INSTITUTIONELL PRIME $50000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

KAMA Capitals webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “kama-capital.com” registrerades den 21 mars 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "KAMA Capital Ltd – KAMA Capital LLC" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att regleras av en mycket osäker tillsynsmyndighet, vilket är fallet med Mauritius och Saint Vincent och Grenadinerna. 🚩

⭐ KAMA Capital OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Mauritius och Saint Vincent och Grenadinerna.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet som Mauritius och Saint Vincent och Grenadinerna.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “kama-capital.com” registrerades den 21 mars 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat i Mauritius och Saint Vincent och Grenadinerna. Han nämner att tillhöra ett företag KAMA Capital Ltd – KAMA Capital LLC som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM KAMA Capital?:

KAMA Capital väcker betydande farhågor när det gäller plats och reglering, vilket tyder på allvarliga risker för investerare. Mäklarens närvaro i Mauritius och Saint Vincent och Grenadinerna, två platser som är kända för sin regelmässiga slapphet och brist på adekvat tillsyn inom finanssektorn, väcker frågor om säkerheten och skyddet av klientmedel. Dessutom kan reglering i dessa jurisdiktioner inte ge samma säkerhetsnivå som regleringar i länder med strängare finansiella standarder.

KAMA Capitals beslut att verka under opålitliga regler i Mauritius och Saint Vincent och Grenadinerna väcker ytterligare oro över dess engagemang för transparens och integritet i sin verksamhet. Investerare kan möta en ökad risk för bedrägerier, dåliga handelsrutiner och svårigheter att få tillbaka sina medel i händelse av problem med mäklaren.

Negativa kommentarer från missnöjda kunder, särskilt de som har upplevt svårigheter när de försöker ta ut sina pengar, förstärker uppfattningen att KAMA Capital inte är ett säkert investeringsalternativ. Investerare rekommenderas starkt att undvika denna mäklare och leta efter alternativ med starkare reglering och läge i pålitliga finansiella jurisdiktioner.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN KAMA Capital:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA KAMA Capital:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är KAMA Capital?

KAMA Capital är en investeringsmäklare som erbjuder tjänster på olika finansiella marknader. Specialiserat på valuta, råvaror, index, metaller och aktier, ger det investerare möjlighet att handla med ett brett utbud av tillgångar.

Är KAMA Capital en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är KAMA Capital pålitlig?

KAMA Capital är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från KAMA Capital?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (329 röster)

2 kommentarer om «ÄR KAMA Capital PÅlitligt? Åsikter»

 1. FUSAD svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej SCAMMED, KAMA Capital är en SCAM, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *