✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Jontraders åsikt

⭐ Åsikter och information om Jontrader-kursen ⭐

¿Är Jontrader-kursen (aka jontrader.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Jontrader pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Jontrader? Jontrader är en online-investeringskurs.

✔️ Kursen nämner vara en del av: TRADING WEB SOLUTIONS.

✔️ Var är den baserad? Jontrader är baserat i: Spanien.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Jontrader -webbplats
Jontrader -webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Jontrader erbjuder. När det gäller Jontrader noterar vi att den har 2 olika typer av paket: Guldpaket och Platinapaket.

🔹 Money Room-konto: kostnad € 89 / månad, livehandelskanal, analys och öppning av liveverksamhet, daglig ljud- och videoöverföring, resultat och utveckling på riktigt konto, varning om finansiella nyheter, Telegram-gruppen.

🔹 Soldatstrategi: kostnad 499 € / månad, gratis introduktionskurs för handel, videoträning, Swing Soldiers-strategi, Crack Soldiers-strategi, 3-månaders tillgång till Money Room, MetaTrader4-indikatorer och mallar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din kurs dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: MT4-plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, videor, tutorials, miniräknare, analys, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

 

✳️ Jontrader funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: 981 907 040

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: jontrader.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Jontrader Rating ⭐

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en kurs som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Dessa onlinekurser ägs vanligtvis av bedrägliga mäklare och de använder dem för att locka kunder, dessutom är priserna mycket höga och kvaliteten på materialet de erbjuder är inte känd, å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om jontrader vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Jontrader säker? Hur pålitlig är Jontrader? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Jontrader.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av jontrader? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (340 röster)

2 kommentarer om «Jontrader - jontrader.com»

 1. Lucas svar

  De har inte svarat på meddelanden på fem dagar och jag kan inte ta ut mina pengar, vad kan jag göra?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lucas, den här mäklaren ringde Jontrader är en bluff, har många investerare fördömt Jontrader för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *