✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

JMGTradingMarkets åsikt

⭐ Yttranden och information om mäklaren JMGTradingMarkets ⭐

¿Är mäklaren JMGTradingMarkets (aka jmgtradingmarkets.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är JMGTradingMarkets pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är JMGTradingMarkets? JMGTradingMarkets är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Praitz Capital Investment. (inga registreringsdata).

✔️ Var är det baserat? JMGTradingMarkets bygger på: det nämner att vara baserat i Spanien, men eftersom det inte är reglerat i det landet tror vi att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren JMGTradingMarkets nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

JMGTradingMarkets webbplats
JMGTradingMarkets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som JMGTradingMarkets erbjuder. När det gäller JMGTradingMarkets hittade vi inte information som indikerar att det finns olika konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: det finns ingen information om detta.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: det erbjuder bara hjälp eller resurser till registrerade användare.

 

✳️ JMGTradingMarkets funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 34 695 161410 / 201149

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: jmgtradingmarkets.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ JMGTradingMarkets-värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare med misstänkt reglering (osäker) plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Cypern)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om JMGTradingMarkets vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering juni 2021: CNMV, spansk finansregulator, Du har rapporterat JMGTradingMarkets för bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

☑️ Är JMGTradingMarkets säkert? Hur pålitlig är JMGTradingMarkets? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om JMGTradingMarkets.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av JMGTradingMarkets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «JMGTradingMarkets - jmgtradingmarkets.com»

 1. mariana svar

  Var mycket försiktig, CNMV har varnat för dem, låt dig inte luras

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mariana, den här mäklaren ringde JMGTradingMarkets är en bluff, CNMV (Spanish Financial Regulator) har fördömt JMGTradingMarkets för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *