✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Jetvix PÅLITLIG? Åsikter

En esta publicación analizaré a Jetvix. ¿Es el broker de CFDs Jetvix (con sitio web jetvix.com) realmente confiable? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Te explicaré por qué creo que Jetvix es una empresa POCO SEGURA Y LA CONSIDERO COMO POCO CONFIABLE. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetJet Corp LLC
🌍 AdressSaint Vincent och Grenadinerna
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidajetvix.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypCFD-mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Jetvix no ofrece distintos tipos de cuentas.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Página web de Jetvix
 • Antigüedad del sitio web: el dominio “jetvix.com” fue registrado el 15 de diciembre del 2022. Es decir, es un sitio web que no tiene mucha antigüedad. 🚩
 • El sitio web menciona a qué empresa pertenece, pero no he logrado encontrar a “Jet Corp LLC” en los registros de empresas. Creo que puede ser una empresa falsa. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ OPINIÓN DE Jetvix:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Saint Vincent och Grenadinerna.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Como te mencionaba, pude chequear que el dominio “jetvix.com” fue registrado el 15 de diciembre del 2022.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

“Para ser sincero contigo no invertiría en este tipo de empresa: no está regulada. Menciona pertenecer a una empresa Jet Corp LLC que al parecer es una empresa falsa . Sinceramente no puedo recomendar a una empresa de este tipo.”


💬 ¿QUÉ PENSAR DE UNA EMPRESA COMO Jetvix?:

Jetvix plantea serias preocupaciones para los inversores debido a varias irregularidades en su presentación. Primero, la empresa afirma falsamente pertenecer a Jet Corp LLC, lo que genera dudas sobre su legitimidad y transparencia corporativa. Además, Jetvix menciona estar ubicado en San Vicente y las Granadinas, una jurisdicción conocida por su laxa regulación financiera y su historial de actividades financieras poco éticas. Esta ubicación plantea interrogantes sobre la protección y la regulación a la que está sujeta la empresa.

Otra preocupación importante es la falta de datos reales proporcionados por Jetvix. La falta de transparencia sobre su funcionamiento, sus prácticas comerciales y su historial financiero deja a los inversores en la oscuridad y aumenta el riesgo de fraude o malas prácticas financieras. Además, la presencia de quejas y malos comentarios por parte de clientes insatisfechos en internet sugiere problemas significativos con la calidad del servicio o la integridad de la empresa.

En conclusión, Jetvix presenta una serie de señales de advertencia que los inversores deben considerar cuidadosamente antes de involucrarse con la empresa. Se recomienda encarecidamente a los inversores que realicen una investigación exhaustiva sobre la empresa, busquen orientación de reguladores financieros reconocidos y consideren alternativas más seguras y transparentes para proteger su capital y evitar posibles pérdidas financieras.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ RECLAMAR DINERO DE Jetvix:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 DENUNCIAR A Jetvix:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Jetvix?

Jetvix es un broker de inversión que ofrece Contratos por Diferencia (CFDs), y además proporciona cursos de educación para ayudar a los traders a mejorar sus habilidades y conocimientos en el mercado financiero.

¿Es Jetvix una estafa – es scam?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Jetvix pålitlig?

Jetvix es una empresa que considero como NO CONFIABLE. Tiene características que la hacen una empresa muy poco segura: ten mucho cuidado.

¿Cómo recuperar el dinero de Jetvix?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (440 röster)

2 kommentarer om «ÄR Jetvix PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Hugo svar

  Det här företaget kommer att lura dig. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Hugo, Jetvix es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *