✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR iTrade-investeringar PÅlitliga? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera iTrade Investment. ¿Es mäklaren för kryptovaluta och optioner iTrade Investment (med itradeinvestment.com-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att iTrade Investment är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämner att de ligger på Kuba
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonWhatsapp: + 0011-564-543
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaitradeinvestment.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor
Företagstypkryptovaluta och optionsmäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Whatsapp: + 0011-564-543


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som iTrade Investment erbjuder; De är uppdelade i 4 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
10 Days$20
30 Days$200
45 Days$500
60 Days$1000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

iTrade Investment webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "itradeinvestment.com" registrerades den 17 februari 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ iTrade Investment Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Kuba.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "itradeinvestment.com" registrerades den 17 februari 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera 100% lönsamhet var 60:e dag, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM iTrade Investment?:

iTrade Investment, genom att presentera sig som en mäklare, väcker betydande farhågor när det gäller tillförlitlighet. Den misstänkta platsen på Kuba är en bidragande faktor till osäkerhet, eftersom transparens kring en mäklares operativa bas är avgörande för investerarnas förtroende. Otydlighet över platsen kan väcka frågor om äktheten och säkerheten för iTrade Investment, vilket skapar en barriär för dem som vill säkerställa plattformens legitimitet.

En annan källa till oro är bristen på information om regleringen av iTrade Investment. Avsaknaden av detaljer om huruvida plattformen är föremål för finansiella regler lämnar investerare utan nyckelinformation om skyddet och övervakningen av deras tillgångar. Reglering är en avgörande aspekt i finansvärlden, och bristen på denna information kan negativt påverka uppfattningen om iTrade Investments trovärdighet.

Dessutom lägger klagomålet från tillsynsmyndigheten CNMV, National Securities Market Commission, till ett ytterligare lager av misstro. Klagomål från tillsynsmyndigheter tyder på möjliga problem eller olämplig praxis i samband med iTrade Investment, vilket bör varna investerare. Med tanke på dessa osäkerhetsmoment bör investerare vara extremt försiktiga när de överväger alternativet att arbeta med iTrade Investment, och letar efter mer transparenta och reglerade alternativ på finansmarknaden.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering januari 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt iTrade Investment.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN iTrade Investment:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA iTrade-investering:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är iTrade-investering?

iTrade Investment är en investeringsmäklare för kryptovaluta och optioner.

Är iTrade Investment en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är iTrade Investment pålitlig?

iTrade Investment är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från iTrade Investment?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (303 röster)

2 kommentarer om «ÄR iTrade-investeringar PÅlitliga? Åsikter»

 1. ANONYM svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ANONYM, iTrade Investment är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *