✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

ISUNEXT-yttrande

⭐ Yttranden och information om ISUNEXT-mäklaren ⭐

¿Är ISUNEXT-mäklaren (aka isunext.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är ISUNEXT pålitligt? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är ISUNEXT? ISUNEXT är en utbyte av: Kryptovalutor.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: XFINANCES OU. (obefintlig).

✔️ Var är det baserat? ISUNEXT är baserat i: Estland.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, ISUNEXT-mäklaren nämner inte vid något tillfälle att vara ett reglerat företag eller om dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

ISUNEXT webbplats
ISUNEXT webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som ISUNEXT erbjuder. När det gäller ISUNEXT hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de produkter det erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ ISUNEXT-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +442080681863

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: isunext.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ ISUNEXT-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Estland)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om ISUNEXT vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ ISUNEXT säker? Hur pålitlig är ISUNEXT? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om ISUNEXT.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ISUNEXT? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (96 röster)

4 kommentarer om «ISUNEXT - isunext.com»

 1. alarcon svar

  Jag lämnar lite information (hämtad från fintelegram.com) Exfinances.com, xfinances.com, zurichinvests.com, finextrader.com, isunext.com, misterbit.net är alla en del av finex group ltd och är länkade till zh companies bnk ltd . De är alla en del av samma nätverk av bedrägerier. De ansvariga är italienare och litauer. Jag återkommer med namn snart.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alarcón, tack så mycket för informationen! Den här mäklaren ringde ISUNEXT är en SCAM(de är nära besläktade med andra bedrägerier som Exfinances .com, Xfinances .com zurichinvests .com, FinexTrader .com, misterbit .net och de är alla en del av Finex group ltd och länkade till ZH Companies bnk ltd), många investerare har stämt Xfinances förbi bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Peter svar

  De är pirater, jag kan inte dra tillbaka min investering. Vad jag gör?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pedro, den här mäklaren ringde ISUNEXT är en SCAMhar många investerare fördömt ISUNEXT för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *