✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Invotrade PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Invotrade. Är Invotrade kryptovalutamäklare (med invotrade.com hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Invotrade är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidainvotrade.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: December 8 2023 (nyligen)
📧 E-post[e-postskyddad]
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard
🌍 AdressLuxemburg – Storbritannien

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+441872300210


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Invotrade erbjuder; De är indelade i 5 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
GRUNDLÄGGANDE-
BRONS-
SILVER-
GoLD-
PLATINA-


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Invotrade hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”invotrade.com” registrerades den 8 december 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Att hemsidan inte anger vem som står bakom företaget skapar en oroande brist på transparens i avgörande aspekter. 🚩
 • Att inte hitta något omnämnande av dess reglering ger dessutom upphov till misstanke om att det kan vara en oreglerad enhet, vilket avsevärt ökar riskerna med det. 🚩

⭐ Invotrades Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget säger sig vara baserat i Storbritannien, men det finns tecken på att det kan försöka lura om sin plats. Därför är det tillrådligt att iaktta extrem försiktighet.

2) Det finns ingen information om företagets reglering eller efterlevnad, vilket tyder på att det kan vara en oreglerad enhet. Denna aspekt väcker oro för säkerheten i verksamheten.

3) Domänen "invotrade.com" registrerades nyligen den 8 december 2023, vilket indikerar att företaget har en begränsad ålder eller historia på marknaden.

4) Många kundklagomål har identifierats online om företaget, vilket återspeglar ett dåligt rykte och möjliga problem med kvaliteten på de tjänster eller produkter som erbjuds.

5) Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsorgan som FSMA och den belgiska myndigheten för finansiella tjänster och marknader, vilket understryker dess bristande säkerhet och tillförlitlighet. Det är viktigt att vara försiktig när du överväger alla typer av transaktioner med detta företag.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag. Den är inte reglerad och den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag som detta.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Invotrade?:

Invotrade analys avslöjar ett antal BRIST PÅ TRANSPARENS y RISKER partners som investerare bör ta hänsyn till. Den senaste ANTIK av webbplatsen, registrerad i december 2023, tyder på en begränsad meritlista på marknaden, vilket kan leda till osäkerhet om dess tillförlitlighet.

Brist på INFORMATION över regleringen av Invotrade och bristen på detaljer om vem som ligger bakom företaget väcker allvarliga frågor om dess legitimitet och säkerhet. Den möjliga bristen på reglering ökar ytterligare farhågor om SÄKERHET av verksamheten med denna enhet.

Dessutom, KLAGOMÅL av onlinekunder och klagomål till finansiella tillsynsmyndigheter belyser det dåliga ryktet och potentiella problem med kvaliteten på tjänsterna som erbjuds av Invotrade. Detta understryker behovet av VARNING när man överväger någon typ av transaktion med detta företag och vikten av att göra grundlig forskning innan man investerar.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FSMA, Belgiens Financial Services and Markets Authority, har fördömt Invotrade.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Invotrade:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Invotrade:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Invotrade?

Invotrade är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är Invotrade en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Invotrade pålitlig?

Invotrade är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Invotrade?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (348 röster)

2 kommentarer om «ÄR Invotrade PÅlitlig? Åsikter»

 1. Gonzalo svar

  Det här företaget är bedrägligt. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Gonzalo, Invotrade är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *