✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Investorexpro åsikt

⭐ Åsikter och information om Investorexpro -mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Investorexpro (aka investorexpro.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är Investorexpro pålitligt? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Investorexpro? Investorexpro är en mäklare av: CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? Investorexpro bygger på: nämns inte.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Investorexpro -mäklaren nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Investorexpro webbplats
Investorexpro webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Investorexpro erbjuder. När det gäller Investorexpro noterar vi att det har 5 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

🔹 Bronskonto- Maximal initial insättning upp till $ 7.000, hävstång från 1: 200, marginallån upp till 25%, dagliga nyheter, veckovis marknadsöversikt, kontoansvarig, veckovis livestream, handelswebinar.

🔹 Silverkonto- Maximal initial insättning upp till $ 20.000 1, hävstång från 200: 35, lånemarginal upp till XNUMX%, Personal Account Manager, Daily Market Review, Daily Market Signals, Work with a Broker, In-Depth Research, Analyst Sessions.

🔹 Guldkonto- Maximal initial insättning upp till $ 50.000 1, hävstång från 200: 50, lånemarginal upp till XNUMX%, dagliga nyheter, personlig kontoansvarig, daglig marknadsgranskning, dagliga marknadssignaler, arbete med en mäklare, djupundersökningar, sessioner av analytiker .

🔹 Diamantkonto- Maximal initial insättning upp till $ 100.000 1, hävstång från 400: XNUMX, daglig marknadsgranskning, dagliga marknadssignaler, personlig mäklare, webbinarium för livestreaming varje vecka, daglig session med toppanalytiker, personlig utbildning, signaler från daglig marknad, fördjupad forskning , VIP -evenemangsinbjudningar.

🔹 VIP-konto-Maximal initial insättning från $ 100.000 1, hävstång från 300: 100, marginallån upp till XNUMX%, daglig marknadsgranskning och signaler, obegränsad mäklartillgång, Personal Prime Broker, personlig utbildning, daglig One-to-One Live Trading Webinar ett med bästa analytiker, rikedomschef, VIP -evenemangsinbjudningar, portföljhantering, högsta betalningar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om några grundläggande begrepp i handeln, information om de produkter de erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Investorexpro -funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 44 (238) 228 0802

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: investorexpro.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Investorexpro Review ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om investorexpro vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Investorexpro säkert? Hur pålitlig är Investorexpro? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Investorexpro.

Update Uppdatering från juli 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Investorexpro på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av investorexpro? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (135 röster)

4 kommentarer om «Investorexpro - investorexpro.com»

 1. jesus iturriaga svar

  Det är en full bluff, de säger att de kan återfå de pengar du har tjänat med en investering och det enda du får är att de lurar dig mer pengar med löftet att återställa en vinst som du har gjort
  Jag har fallit och det har kostat mig 1.500 euro

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jesus, denna mäklare ringde Investorexpro är en SCAM, har CNMV (spanska finansregulatorn) fördömt Investorexpro för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. mård svar

  CNMV har placerat dem på sin svarta lista för bedragare, låt dig inte luras.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marta, den här mäklaren ringde Investorexpro är en SCAM, har CNMV (spanska finansregulatorn) fördömt Investorexpro för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *