✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Investax Management PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Investax Management. Är CFD-mäklaren för aktier, valuta, index och kryptovalutor Investax Management (med webbplatsen investaxmng.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Investax Management är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInvestax Management LLP
🌍 AdressNämner att vara i Storbritannien
📄 registrering462359
🛡️ RegelsmärtaDen nämner att regleras av FCA men vi tror att det är falskt
☎️ Telefon+44(7307)684-934
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidainvestaxmng.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard
FöretagstypCFD-mäklare för aktier, valuta, index och kryptovalutor

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+44(7307)684-934


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Investax Management erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Investax Management webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "investaxmng.com" registrerades den 04 mars 2022. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Investax Management LLP" i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Storbritannien, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN Investax Management:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att det är reglerat i Storbritannien men vi anser att denna information är falsk.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "investaxmng.com" registrerades den 04 mars 2022.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det nämns felaktigt att det är reglerat i Storbritannien. Han nämner att han tillhör ett företag Investax Management LLP som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Investax Management?:

Investax Management väcker allvarliga farhågor på grund av dess felaktiga placering och uttalade reglering i Storbritannien. Denna brist på transparens och autenticitet i deras information skapar stor misstro bland potentiella investerare. Säkerhet och integritet är avgörande när du väljer en investeringsmäklare, och felaktig framställning av plats och reglering undergräver allvarligt Investax Managements pålitlighet.

Otydligheten angående den verkliga placeringen och regleringen av Investax Management utgör betydande risker för investerare, eftersom det kan utsätta dem för potentiella bedrägerier eller dåliga handelsmetoder. Korrekt reglering är avgörande för att säkerställa skyddet av investerarnas medel och legitimiteten för finansiella transaktioner. Utan adekvat reglering riskerar investerare att lida ekonomiska förluster och få svårigheter att lösa tvister.

Mot bakgrund av dessa frågor rekommenderas investerare starkt att undvika Investax Management och leta efter mer transparenta och reglerade alternativ för sin investeringsverksamhet. Det är viktigt att prioritera säkerheten och säkerheten för fonderna när du väljer en investeringsmäklare, och bristen på äkthet i informationen från Investax Management väcker allvarliga frågor om dess tillförlitlighet och trovärdighet.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Investax Management.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Investax Management:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Investax Management:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Investax Management?

Investax Management utmärker sig som en investeringsmäklare som erbjuder en mängd olika möjligheter på de finansiella marknaderna. Specialiserad på Contracts for Difference (CFDs), ger den tillgång till en mängd olika tillgångar inklusive aktier, valuta, index och kryptovalutor.

Är Investax Management en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Investax Management pålitlig?

Investax Management är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Investax Management?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (101 röster)

2 kommentarer om «ÄR Investax Management PÅlitlig? Åsikter»

 1. Adrian svar

  Det här företaget är en bluff. Jag vet från första hand, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Adrián, Investax Management är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *