✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Investagrams åsikt

Åsikter och information om Investagrams-mäklaren

 

¿Är Investagrams (även känd som investagrams.com) verkligen pålitliga? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Investagrams, det är en social medieplattform, där likasinnade interagerar och delar om aktiemarknaden och investeringar.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

✔️ Investagrams bygger på: de nämner det inte.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, Investagrams-mäklaren nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Investagrams är en oreglerad mäklare.

Investagrams webbplats
Investagrams webbplats

 

🔹 Vi kommer att fortsätta ta reda på om Investagram erbjuder allmänheten annorlunda typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I det här fallet hittar vi inte information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: vi ser några förklaringar av produkterna som Investagrams erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter om finansiella händelser, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Investagrams funktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte.

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: investagrams.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ Investagrams betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Det är ett företag som har inte registrering y det är inte reglerat av någon myndighet, därför vet vi inte var den verkligen finns eller vem som hanterar den, dessutom när vi söker information och andra utvärderingar om Investagram vi hittade mycket negativa recensioner.

Uppdatering maj 2021: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har anmält Investagrams på grund av bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Investagram? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Investagrams – investagrams.com»

 1. mariana svar

  De har lurat mig med rena lögner, de borde gå i fängelse, går det att få tillbaka det jag förlorat?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mariana, den här mäklaren ringde Investagrams är en bluff, har många investerare stämt Investagrams för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *