✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

Invest & Trade opinion

Åsikter och information om Invest & Trade-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Invest & Trade-mäklaren (även känd som itcolatam.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Invest & Trade-mäklaren är en mäklare av: CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: INVEST&TRADE Co.

Invest & Trade bygger på: nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Invest & Trade är: De nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att Invest & Trade är en oreglerad mäklare.

Invest & Trade webbplats
Invest & Trade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Invest & Trade erbjuder. När det gäller Invest & Trade märker vi att de har 4 olika planer eller typer av konton: Juniorkonto, Standardkonto, Diversifierat konto och Företagskonto.

Juniorkonto: minsta första insättning på $1.000 15, provision på avkastning på XNUMX%.

Standardkonto: minsta första insättning på $3.000 10, provision på avkastning på XNUMX%.

Diversifierat konto: minsta första insättning på $30.000 7, provision på avkastning på XNUMX%.

Företagskonto: minsta första insättning på $100.000 5, provision på avkastning på XNUMX%.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Invest and Trade-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som Invest & Trade erbjuder, förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några nyheter om evenemang ekonomiska, egentligen inte mycket mer.

 

Investerings- och handelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +1-917-341 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: itcolatam.com

Klargörande: Investeringsbolaget Invest & Trade arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Invest & Trade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, vid sökning efter information och andra recensioner om Invest & Trade kunde vi inte hitta några andra recensioner, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. . 

Uppdatering från oktober 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har anmält till Invest & Trade för bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Invest & Trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Invest & Trade – itcolatam.com»

 1. Ofelia svar

  En vän investerade, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ofelia, Invest & Trade är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *