✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

InteractiveFXtrade åsikt

Åsikter och information om InteractiveFXtrade-mäklaren

 

¿Det är mäklaren InteractiveFXtrade (aka interaktivfxtrade.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

InteractiveFXtrade-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Binary Affairs Ltd.

InteractiveFXtrade är baserat i: USA och England (detta är förmodligen falskt, för om det är sant bör det regleras i båda länderna).

Om vi ​​pratar om reglering, InteractiveFXtrade-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, InteractiveFXtrade är en oreglerad mäklare.

InteractiveFXtrade webbplats
InteractiveFXtrade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som InteractiveFXtrade erbjuder. När det gäller InteractiveFXtrade noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Premium Plan, Deluxe Plan, Exclusive Plan och Platinum Plan.

Premium Plan: Minsta initiala insättning på $ 2.000, högst $ 5.000.

Deluxe-plan: Minsta initiala insättning på $ 5.000, högst $ 10.000.

Exklusiv plan: Minsta initiala insättning på $ 10.000, högst $ 20.000.

Platina Plan: Minsta $ 20.000 initial insättning, obegränsat högst.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: InteractiveFXtrades egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som InteractiveFXtrade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

InteractiveFXtrade-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +447451273884

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: interaktivfxtrade.com

Klargörande: Investeringsföretaget InteractiveFXtrade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

InteractiveFXtrade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var de verkligen verkar från, när vi letade efter information och andra utvärderingar om InteractiveFXtrade hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av InteractiveFXtrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «InteractiveFXtrade – interactivefxtrade.com»

 1. silas svar

  Det här företaget kommer att lura dig. De behåller bara dina pengar, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Silas, InteractiveFXtrade är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *