✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

Bifoga yttrande om nätverk

Åsikter och information om mäklaren Innex Networking

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Innex Networking-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Innex Networking-mäklaren är en mäklare av: kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

Innex Networking bygger på: nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Innex Networking är: eftersom det inte nämner något om någon reglering är det enligt vår åsikt en oreglerad mäklare.

Innex Networking-webbplats
Innex Networking-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Innex Networking erbjuder. När det gäller Innex Networking noterar vi att de inte ger information om att ha olika typer av konton eller planer, det finns mycket information som vi anser vara nödvändig för att Innex Networking inte ska tillhandahålla.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: vi tror (eftersom de inte nämner detta heller) Innex Networkings egen plattform

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: eftersom de verkligen inte ger nästan någon information eller resurser eller ens information om företaget självt.

 

Bifoga nätverksfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: tillhandahålls inte

E-post: tillhandahålls inte

webbplats: www.inexxnetworking.com

Klargörande: Investeringsföretaget Innex Networking arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Innex Networking Rating

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Vi tror att det är en oreglerad mäklare, den nämner inte viktig information om företaget (som vilket företag som hanterar webbplatsen eller var Innex Networking är baserat) ...

Uppdatering från november 2019: CNMV (Spaniens finansiella tillsynsmyndighet) har markerat Innex Networking som en finansiell chiringuito.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bilaga nätverk? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Bilaga nätverk»

 1. Josue svar

  Jag förstår att de slutade betala !!! Jag har vänner som investerade där och de försäkrar att det var en bluff

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Josue, tack för att du delade din erfarenhet med Innex Networking, kommer du ihåg hur du (eller dina vänner) först hittade dem?

   Om du har mer information om företaget eller om din upplevelse ber vi dig att dela det.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *