✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Infinity Blocks PÅLITLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Infinity Blocks. Är Infinity Blocks kryptovalutamäklare (med webbplatsen web.infinityblocks.tech) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Infinity Blocks är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInfinity Blocks LLC
🌍 AdressDen nämner att vara belägen i Mexiko
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefonwhatsapp +52 554 572 2775
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
🌐 Hemsidainfinityblocksc.com -web.infinityblocks.tech
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypFramgångsrik pensionering i aktier, obligationer och terminer

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

whatsapp +52 554 572 2775


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Infinity Blocks erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Infinity Blocks hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "web.infinityblocks.tech" registrerades den 11 juni 2022. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Infinity Blocks LLC" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner inte att vara reglerat, vilket gör att jag tror att det är ett oreglerat företag.🚩

⭐ Infinity Blocks REVIEW:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Mexiko, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "web.infinityblocks.tech" registrerades den 11 juni 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Han nämner att tillhöra ett företag Infinity Blocks LLC som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Infinity Blocks?:

Infinity Blocks, identifierad som en kryptovalutamäklare, har uppmärksammats av oroande skäl relaterade till dess rykte. Många kundklagomål har uppstått, vilket väcker allvarliga frågor om integritet och tillförlitlighet. Otydligheten angående mäklarens fysiska plats är ett ytterligare problem. Utelämnandet av detaljer om dess jurisdiktion och reglering skapar ett informationsvakuum som, i samband med kryptovalutor, kan vara särskilt störande.

En annan aspekt som bidrar till misstroende är den relativa ungdomen av Infinity Blocks, etablerad sedan 11 juni 2022. Denna korta ålder, jämfört med andra etablerade mäklare på marknaden, lägger till en nivå av osäkerhet kring det förtroende som användarna har.

Med tanke på kombinationen av dessa problem är det avgörande att vara extremt försiktig när man överväger interaktion med Infinity Blocks. Innan du förbinder dig till denna kryptovalutamäklare rekommenderas det att göra omfattande efterforskningar, det är alltid viktigt att hålla sig informerad och medveten om möjliga risksignaler kan vara avgörande för att skydda tillgångar och undvika eventuella ekonomiska problem.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

Det finns inga för tillfället.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Infinity Blocks:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Infinity Blocks:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Infinity Blocks?

Infinity Blocks är ett företag som lovar en snabbare pensionering, investerar i aktier, obligationer och terminer med högfrekventa finansiella algoritmer. 

Är Infinity Blocks en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Infinity Blocks pålitligt?

Infinity Blocks är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Infinity Blocks?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (35 röster)

15 kommentarer om «ÄR Infinity Blocks PÅLITLIGT? Åsikter»

 1. Peter svar

  Dessa människor från Infinity är tjuvar, de ägnar sig bara åt att lura...dåliga människor, dåliga proffs, de bluffar!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pedro, den här mäklaren ringde Infinity Blocks är en bluff, har många investerare fördömt Infinity Blocks för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 2. Wilman svar

  Jag skulle vilja veta vad de bygger på att säga att Infinity Blocks är en bluff. Var kan jag hitta de negativa recensionerna av deras kunder, var man kan se var det etablerades, enligt dem är de en Fintech och samlar inte direkt in pengar utan snarare är det USDT därför kan det inte regleras av tillsynsmyndigheten. Och vem är du att tro att du har sista ordet i om du ska rekommendera eller inte?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Wilman, den här mäklaren ringde Infinity Blocks är en bluff, har många investerare fördömt Infinity Blocks för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 3. Raúl Segura Mora svar

  Vad har alltid hänt med detta företag??? Har du förlorat dina pengar??

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Raul, den här mäklaren ringde Infinity Blocks är en bluff, har många investerare fördömt Infinity Blocks för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 4. andromanico svar

  Det kommer att bli som så många bluffar som har dykt upp, samlat många människor och vid ett tillfälle, på grund av A eller B, försvinner de helt enkelt och du kan inte spåra dem………. G.D. Arbistar och ett gäng andra företag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Andromanico, den här mäklaren ringde Infinity Blocks är en bluff, har många investerare fördömt Infinity Blocks för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 5. Mc svar

  Jag gick precis in i infinity Blocks. Jag har inte läst den här artikeln förut men jag kommer att ladda upp den till gruppen "What's up" någon måste ge övertygande svar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mc, de kommer att ta bort dig från gruppen eller blockera dig.

   Hälsningar.

 6. DANIEL TRUNK svar

  HEJ, EN FRÅGA, VILKE REGLERANDE FÖRETAG ( NAMN ), SKA REGLERA INFINITY BLOCKS ELLER ANDRA FÖRETAG????

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej DANIEL, alla företag som är dedikerade till investeringar måste generellt ha kontroll, måste övervakas av en tillsynsmyndighet i ursprungslandet eller länderna där det är verksamt, men problemet med Infinity Blocks är att det inte erbjuder data av något slag, Det är klart att det är ett spökföretag som ska behålla dina pengar. Om du vill kolla vad jag säger, titta på denna länk: oändliga block.

   Hälsningar.

 7. Bere svar

  Jag skulle vilja veta vad bevisen är och vad du baserar dem på för att säga att INFINITY BLOCKS är en bluff. Alla människor som är i den branschen är extremt nöjda och har ALDRIG haft besvär

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alex, den här mäklaren ringde Infinity Blocks är en bluff, har många investerare fördömt Infinity Blocks för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *