✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Inefex PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Inefex. Är Inefex-mäklaren (med inefex.com-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Inefex är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetNovir Markets Ltd
🌍 AdressSvit 803, 8:e våningen, Hennessy Tower,
Pope Hennessy Street, Port Louis, Mauritius
📄 registreringGB21026833
🛡️ RegelsmärtaFSC
☎️ Telefon+ 815030923008, + 23052971917
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidainefex.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmedelKreditkort, elektronisk betalning och överföring
FöretagstypInvesteringar i valutor, kryptovalutor,
råvaror, index CFD:er och aktier

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+815030923008

+23052971917


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som Inefex erbjuder; De är indelade i 4 planer eller kontotyper. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande konto€250
Guldkonto€25,000
Platinakonto€100,000
VIP-konto€250,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Inefex hemsida

1) Webbplatsens ålder: domänen "inefex.com" registrerades den 20 januari 2020. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩

2) Företaget nämner att det regleras av Mauritius finansmyndighet, vilket är mycket osäkert. 🚩

3) Förutom all denna information nämner företaget att det är beläget i Mauritius, så det är baserat i ett opålitligt land. 🚩


⭐ YTTRANDE FRÅN Inefex:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att vara beläget i Mauritius, ett land som är allmänt erkänt som ett skatteparadis. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner FSC som en tillsynsmyndighet, en myndighet med väldigt lite seriös och säker reglering.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "inefex.com" registrerades den 20 januari 2020. Det är en mycket kort tid i drift.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det nämns att vara reglerad i Mauritius, ett osäkert och pålitligt land. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Inefex?:

Inefex läge i Mauritius, ett skatteparadis, och dess reglering av samma lands FSC, vilket anses vara mycket osäkert, väcker allvarliga farhågor om integriteten och transparensen av denna plattform. Att välja att verka på en sådan plats och vara reglerad av en enhet som inte ger tillräcklig ekonomisk säkerhet tyder på en högriskinvesteringsmiljö. Dessutom tillför Inefex relativa brist på tjänstgöringstid, efter att ha varit i drift sedan början av 2020, ytterligare en försiktighet, eftersom erfarenhet och bevisad meritlista är avgörande aspekter när man fattar ekonomiska beslut.

Med tanke på dessa faktorer rekommenderas det att utforska mer pålitliga och etablerade alternativ i investeringsvärlden. Säkerhet och transparens är avgörande för investerare, och att välja plattformar med starka regleringar och ett positivt rykte kan ge en säkrare ekonomisk upplevelse.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Inefex:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du påbörja återvinningen av ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Inefex:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Inefex?

Inefex är ett investeringsbolag inom valutor, kryptovalutor, råvaror, CFD-index och aktier.

Är Inefex en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Inefex pålitlig?

Inefex är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Inefex?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (402 röster)

8 kommentarer om «ÄR Inefex PÅlitlig? Åsikter»

 1. walter monroy muñoz svar

  Jag rapporterar till Inefex för en 200 dollar bluff.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Walter, Inefex är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Jose svar

  Hej, i inefex-företaget gjorde jag en investering på 200 dollar och analytikern ringde mig i själva verket, så i ungefär två veckor ringde jag inte och under den tiden tog inefex-företaget ut alla saldon och vinster som Jag gjorde på den plattformen och som inte är det rekommenderar jag att investera i den plattformen så fall inte i den fällan

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, Inefex är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 3. Montserrat pastor svar

  JAG TRODDE INTE JAG KOMMER ATT KUNNA ÅTERHÄLLA KAPITALEN, MEN JAG GJORDE DET, TACK VÄNNER VÄNNER. JAG TACKAR DIG

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Montserrat, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 4. Joshua svar

  Jag har några bekanta som investerar med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Joshua, Inefex är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *