✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Immediate Flik PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Immediate Flik. Är Immediate Flik kryptovalutamäklare (med immediatecode.de webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Immediate Flik är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidaimmediatecode.de
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderPayPal, banköverföring, kreditkort
Företagstypkryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Avsaknaden av ett kontakttelefonnummer är oroande och skapar misstro. Bristen på direkta kommunikationsmedel kan göra det svårt för kunder att lösa problem eller frågor.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Immediate Flik erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Omedelbar Flik hemsida
 • Webbplatsens ålder är en faktor att ta hänsyn till, och i det här fallet registrerades domänen "immediatecode.de" den 26 februari 2024, vilket indikerar att det är en relativt ny webbplats. Denna brist på onlinehistorik kan väcka frågor om företagets trovärdighet och pålitlighet. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • En annan oroande punkt är bristen på reglering som företaget nämner. Avsaknaden av information om dess reglering tyder på att det kan vara ett oreglerat företag, vilket kan öka risken för investerare eftersom de inte skulle skyddas av finansiella lagar och förordningar. 🚩

⭐ YTTRANDE OM Omedelbar Flik:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

2) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "immediatecode.de" registrerades den 26 februari 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

5) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Omedelbar Flik?:

Immediate Flik, ​​en onlineinvesteringsenhet, tar upp ALLVARLIGA oro som måste beaktas av potentiella investerare. För det första har företaget fått en DÅLIGT RYKTE på internet, med ett betydande antal kundklagomål som tyder på möjliga problem med kvaliteten på deras tjänster. Detta negativa rykte borde vara orsak till VARNING när man överväger någon relation med Immediate Flik.

Vidare är bristen på transparens om företagets läge SKRÄMMANDE. Frånvaron av denna nyckelinformation gör det svårt att bedöma dess tillförlitlighet och säkerhet. Utöver detta indikerar det faktum att domänen "immediatecode.de" nyligen, den 26 februari 2024, en begränsad bana på marknaden, vilket kan öka riskerna för investerare, särskilt i en så volatil bransch som den finansiella .

Slutligen lämnar företaget inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det skulle kunna fungera utan tillsyn av lagstiftningen. Denna aspekt, i kombination med klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som BaFin, understryker behovet av EXTREMT FÖRSIKTIGHET när man överväger någon typ av partnerskap med Immediate Flik. Investerare bör noggrant undersöka och väga riskerna innan de fattar några finansiella beslut relaterade till detta företag. 🚨


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt Immediate Flik.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Omedelbar Flik:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Omedelbar Flik:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Immediate Flik?

Immediate Flik är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är Immediate Flik en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Immediate Flik pålitlig?

Immediate Flik är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Immediate Flik?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (440 röster)

2 kommentarer om «ÄR Immediate Flik PÅlitlig? Åsikter»

 1. Carlos svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carlos, Omedelbar Flik är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *