✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Immediate Definity AI LITLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att diskutera Immediate Definity AI. ¿Es är kryptovalutan, CFD:er, aktier och valutaplattformen Immediate Definity AI (med immediatedefinity.ai-webbplatsen) verkligen tillförlitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Immediate Definity AI är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetOmedelbar definition Ai PTE. LTD.
🌍 AdressSingapore 
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+65 6701 8000
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaimmediatedefinity.ai
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovaluta, CFD:er, aktier och valutaplattformar

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+65 6701 8000


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Immediate Definity Ai erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Immediate Definity AI-webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "immediatedefinity.ai" registrerades den 13 oktober 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta ”Immediate Definition Ai PTE. LTD.” i företagsregister. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag.. 🚩

⭐ Omedelbar Definity AI Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Singapore, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "Immediate Definity AI.com" registrerades den 13 oktober 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Nämner tillhörande ett företag Immediate Definition Ai PTE. LTD. Som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Immediate Definity AI?:

Immediate Definity AI framstår som en mycket misstänksam plattform, flera aspekter väcker allvarliga frågor om dess legitimitet och tillförlitlighet. En av de faktorer som väcker oro är dess relativa ungdom, eftersom dess etablering bara går tillbaka till den 13 oktober 2023. Avsaknaden av en solid verksamhetshistoria och den begränsade meritlistan i branschen väcker frågor om detta företags stabilitet och rykte. plattform.

Immediate Definity AI:s inspelade plats i Singapore lägger till ett ytterligare lager av osäkerhet. Den uppenbara felaktigheten i denna geografiska information ger upphov till oro, eftersom transparens när det gäller ett företags läge är avgörande för att etablera förtroende och äkthet för dess tjänster. Otydligheten över plattformens faktiska plats väcker frågor om dess laglighet och vilja att verka under lagstadgade standarder.

Dessutom är frånvaron av reglering en ytterst oroande aspekt. Finansiella plattformar måste fungera under övervakning och efterlevnad av specifika regleringar för att skydda användarnas intressen. Bristen på information om regleringen av Immediate Definity AI ger användarna inga garantier för att plattformen följer etiska standarder och transparenta affärspraxis.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Immediate Definity AI.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Immediate Definity AI:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Immediate Definity AI:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Immediate Definity AI?

Immediate Definity AI är en investeringsplattform för kryptovaluta, CFD, aktie och valuta som använder en automatiserad handelsbot.

Är Immediate Definity AI en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Immediate Definity AI pålitlig?

Immediate Definity AI är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Immediate Definity AI?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (111 röster)

2 kommentarer om «ÄR Immediate Definity AI LITLIGT? Åsikter»

 1. FUSAD svar

  Det här företaget verkar vara en bluff. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej SCAMMED, Immediate Definity AI är en SCAM, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *