✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR OMEDELBAR KÄRN PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera OMEDELBART CORE. Är det mäklaren kryptovalutor, aktier, valuta och råvaror IMMEDIATE CORE (med immediatecore.com hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker IMMEDIATE CORE är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypmäklare av kryptovaluta, aktier, valuta och råvaror
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 1 november 2023 (mycket nyligen)
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidaimmediatecore.com
📧 E-postadress Har inte
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

IMMEDIATE CORE erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

IMMEDIATE CORE webbplats
 • Domänen 'immediatecore.com' registrerades den 1 november 2023, vilket indikerar att webbplatsen är relativt ny. 🚩
 • Dessutom tyder bristen på information om webbplatsägande på bristande transparens i viktiga aspekter. 🚩
 • Som jag nämnde ovan erbjuder företaget inte detaljer om sin reglering, vilket väcker frågor om dess legitimitet och pålitlighet. 🚩

⭐ OMEDELBAR KÄRNÅsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Registreringen av domänen 'immediatecore.com' den 1 november 2023 tyder på att företaget är relativt nytt på marknaden.

4) Det finns många kundklagomål på internet som pekar på företagets dåliga rykte.

5) Företaget har varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som BaFin och Federal Superintendency of Financial Supervision, som klassificerar det som ett osäkert alternativ.

"För att vara ärlig skulle jag inte investera i det här företaget eftersom det inte är reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Omedelbar kärna?:

OMEDELBAR KÄRNA presenterar flera varningssignaler som investerare bör vara medvetna om innan de engagerar sig i företaget. För det första är bristen på transparens om deras plats uppenbar eftersom det inte nämns på deras webbplats. Denna brist på nyckelinformation gör det svårt att bedöma dess säkerhet och tillförlitlighet. Dessutom nämner bolaget inte att det är reglerat, vilket tyder på att det verkar utan tillsyn och ökar riskerna för investerare.

En annan oroande aspekt är företagets relativa nyhet på marknaden, vilket framgår av domänregistreringen "immediatecore.com" el 1 November 2023. Denna brist på erfarenhet och meritlista kan väcka frågor om din förmåga att erbjuda pålitliga finansiella tjänster. Dessutom signalerar närvaron av många kundklagomål på Internet ett dåligt rykte för företaget, vilket indikerar möjliga problem med kvaliteten på dess tjänster eller produkter.

Slutligen klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex BaFin och Federal Superintendentency of Financial Supervision förstärka uppfattningen att OMEDELBAR KÄRNA Det är ett osäkert alternativ för investerare. Med tanke på dessa varningsskyltar rekommenderas försiktighet när du överväger alla typer av transaktioner med detta företag. 🛑

3.5


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt IMMEDIATE CORE.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Omedelbar kärna:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA OMEDELBART KÄRN:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är IMMEDIATE CORE?

IMMEDIATE CORE är en investeringsmäklare inom kryptovalutor, aktier, valuta och råvaror.

Är IMMEDIATE CORE en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är IMMEDIATE CORE pålitlig?

IMMEDIATE CORE är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från IMMEDIATE CORE?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (372 röster)

2 kommentarer om «ÄR OMEDELBAR KÄRN PÅlitlig? Åsikter»

 1. Ava svar

  Denna mäklare är inte att lita på, den är skum. Jag försäkrar dig, jag kan inte få tillbaka min investering, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ava, IMMEDIATE CORE är en BUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *