✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Immediate 24 Lidex PÅLITLIG? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Immediate 24 Lidex. Är Immediate 24 Lidex registreringswebbplats (med immediatelidex.app webbplats verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Immediate 24 Lidex är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetOmedelbar App Lidex PTE. LTD.
🌍 AdressSingapore
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+1 800 123 4567
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaimmediatelidex.app
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypregistreringssida

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 800 123 4567


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Immediate 24 Lidex erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Omedelbar 24 Lidex hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”immediatelidex.app” registrerades den 28 oktober 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta “Immediate App Lidex PTE. LTD.” i företagsregister. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE OM Immediate 24 Lidex:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Singapore, men jag tror att de försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "immediatelidex.app" registrerades den 28 oktober 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: CNMV, National Securities Market Commission. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Nämner tillhörande ett företag Omedelbar App Lidex PTE. LTD. Som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Immediate 24 Lidex?:

Omedelbart 24 Lidex framstår som en investeringssajt som väcker allvarliga farhågor och bör behandlas med yttersta försiktighet. Även om det från början påstår sig vara beläget i Singapore, tyder indikationer på att denna information kan vara falsk, vilket väcker frågor om plattformens transparens och äkthet. Sannheten i platsen är avgörande för investerarnas förtroende, och uppfattningen av felaktig information kan skapa betydande misstro.

Dessutom är det faktum att företagets namn, Immediate 24 Lidex, också väcker misstankar om dess äkthet, ytterligare en anledning till oro. Företagets exakta identitet är avgörande för att etablera en förtroenderelation med investerare, och en otydlighet i detta avseende kan öka tvivel om plattformens integritet. Diskrepansen mellan den information som tillhandahålls och verkligheten väcker allvarliga frågor om legitimiteten hos Immediate 24 Lidex.

Klagomålet från tillsynsmyndigheten CNMV, National Securities Market Commission, för bedrägliga aktiviteter är ett viktigt inslag att överväga. Denna officiella rapport indikerar betydande problem och tvivelaktiga metoder förknippade med Immediate 24 Lidex. Inför ett sådant klagomål måste investerare gå tillväga med största försiktighet och överväga säkrare och reglerade alternativ på finansmarknaden, för att undvika eventuella risker och ekonomiska förluster.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering januari 2024: la CNMV, National Securities Market Commission, har sagt upp Immediate 24 Lidex.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Omedelbar 24 Lidex:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Omedelbart 24 Lidex:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Immediate 24 Lidex?

Immediate 24 Lidex är en registreringssajt för andra mäklare.

Är Immediate 24 Lidex en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Immediate 24 Lidex pålitlig?

Immediate 24 Lidex är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Immediate 24 Lidex?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (421 röster)

2 kommentarer om «ÄR Immediate 24 Lidex PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Mery svar

  Det här företaget är en bluff. Jag vet från första hand, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mery, Immediate 24 Lidex är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *