✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

IkkoTrader recension

Åsikter och information om IkkoTrader-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga IkkoTrader (även känd som okboptions.com) mäklare? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

IkkoTrader-mäklaren är en mäklare av: Binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

IkkoTrader är baserad i: de nämner att vara baserad i Frankrike, även om mäklaren inte regleras av den franska finansregulatorn, som den borde. Detta får oss att tro att dess grund kanske inte är verklig.

Om vi ​​pratar om reglering, IkkoTrader är: en oreglerad mäklare.

IkkoTraders webbplats
IkkoTraders webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som IkkoTrader erbjuder. När det gäller IkkoTrader märkte vi att de inte riktigt ger information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: vi tror att IkkoTraders egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurserna och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: förklaring av produkterna som IkkoTrader erbjuder, några informativa avsnitt, lite livegrafik, egentligen inte mycket mer.

 

IkkoTrader-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (33) 4 91 52 14 38

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: okboptions.com

Klargörande: IkkoTrader-investeringsbolaget arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

IkkoTrader-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Därför att? Det är en oreglerad mäklare, det framgår inte var den är baserad, vid sökning efter information om IkkoTrader kunde vi inte hitta några recensioner, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

Uppdatering 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har anmält till IkkoTrader för bedrägliga aktiviteter

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «IkkoTrader – okboptions.com»

 1. Mateo svar

  Detta företag kommer inte att få dina pengar tillbaka. De låtsas vara geniala investerare av investeringar och är bara expertbedragare i SCAMING, fall inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mateo, IkkoTrader är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *