✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Skycapital yttrande

Åsikter och information om IB CAPITAL-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga IB CAPITAL-mäklaren (även känd som ibcapital.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

IB CAPITAL-mäklaren är en mäklare av: finansiell rådgivning / andra tjänster.

Mäklaren nämner vara en del av: Specialiserad konsult VANIRC SA

IB CAPITAL är baserat i: Mexiko.

Om vi ​​pratar om reglering, IB CAPITAL övervakas och regleras (förmodligen) av CNBV (National Banking and Securities Commission) i Mexiko.

 

Skycapital webbplats
IB CAPITAL webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som IB CAPITAL erbjuder. När det gäller IB CAPITAL noterar vi att den inte ger information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: nämns inte.

Nu ska vi analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som IB CAPITAL erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

IB CAPITAL-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 561 840 71/13 55 3252

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

webbplats: ibcapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget IB CAPITAL arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

IB CAPITAL värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men reglerad i ett land som vi anser inte vara särskilt allvarlig och osäker, och den tillhandahåller inte heller informationen för att verifiera den förmodade mexikanska regleringen, när vi letar efter information och andra utvärderingar om IB CAPITAL fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av IB KAPITAL? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 1/5 - (1 röst)

4 kommentarer om «IB CAPITAL – ibcapital.com»

 1. Ignacio Guillermo Tena Ferrigno svar

  IB Capital är ett företag som bedrägerar genom att ge falsk information, det får intet ont anande investerare genom rekommendationer från rådgivare från andra finansiella företag som Rocio Pe., dess partners är Dante Marco Ci, när de redan är skyldiga många miljoner till investerare ändrar de riktning och av Reason Company bytte de till RMR FINANCIAL och fungerar nu som XY Booster, på så sätt fortsätter de att lura folk med bedrägerier som är ett reglerat företag men så är inte fallet. Var mycket försiktig, de är professionella bedragare som leds av Dante.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ignacio, vet du var dessa bedragare kommer ifrån, vilket land, gata, adress, nationalitet, webbplatser Om du hjälper oss kommer vi att kunna meddela många människor så att de inte hamnar i deras händer och förlorar pengarna de? investera med dem.

   Hälsningar.

 2. Mason svar

  Det här företaget är en bluff. De behåller bara dina pengar, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mason, IB CAPITAL är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *