✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

HQBroker recension

Åsikter och information om HQBroker-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga HQBroker-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

HQBroker-mäklaren är en binära optioner, valuta- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner vara en del av Capzone Invest Ltd.

HQBroker är baserat i: Hong Kong.

Om vi ​​pratar om reglering, HQBroker nämner det inte, det tror vi Detta är en OREGLERAD mäklare.

HQBroker webbplats
HQBrokers webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som HQBroker erbjuder. När det gäller HQBroker märker vi att det erbjuder 5 olika kontotyper: nybörjarkontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot och investerarkontot.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på 250 USD, minsta lotstorlek på 0,01, flytande spread, kontoansvarig.

Det följs av Silverkonto: minsta första insättning på 5.000 0,01 USD, minsta lotstorlek på XNUMX, flytande spread, kontoansvarig.

Den tredje typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning på 20.000 0,01 USD, minsta lotstorlek på XNUMX, fast spread, kontoansvarig och gratis banköverföring.

Detta följs av Platinakonto- Minsta initiala insättning på 50.000 0,01 USD, minsta lotstorlek på XNUMX, fast spread, kontoansvarig, daglig analys och gratis banköverföring.

Den sista typen av konto är Investerarkonto: Minsta initiala insättning på 100.000 0,01 USD, minsta lotstorlek på 24, fast spridning, kontoansvarig, daglig analys, XNUMX-timmars kundsupport, gratis VPS och gratis banköverföring.

kräva pengar med minåterbetalning

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurserna och hjälpmedel som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av begrepp från handelsvärlden som hävstång eller marginal, grundläggande förklaring av de olika instrument som kan handlas med HQBroker, scheman för handel, några videokurser, en e-bok, handlarordlista, finansiella nyheter (även om det är på engelska), marknadshelger och ekonomisk kalender.  

 

Funktioner hos HQBroker-mäklaren

 

Tabell Plugins

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 852-5808-4980, +442038683186

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.hqbroker.com/es/

Klargörande: HQBroker-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

HQBroker Rating

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är fortfarande inte så tydlig, men vi föreslår försiktighet. Varför? Även om vi inte har hittat negativa kommentarer om mäklaren (eller positiva, vilket får oss att tro att det är "nytt"), är det en icke-reglerad mäklare.  

Oktober 2019 Uppdatering: CONSOB, den italienska tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot HQBroker

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av HQ Mäklare? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

11 kommentarer om «HQBroker – hqbroker.com»

 1. ruben svar

  Observera, CNMV har markerat dem som en finansiell chiringo OBS!!! trolig HQBROKER-bluff

  var mycket försiktig med dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rubén, tack för informationen om HQBroker.

   Hälsningar.

 2. FRANCISCO svar

  Min relation med Hqbroker är mycket bra.
  Jag började i februari 2018 och öppnade ett konto i min sons namn med € 2.000 2.000. Efter en månad var jag på väg att förlora allt, och jag lade till ytterligare € 10.000 XNUMX. I juni hade jag mer än € XNUMX XNUMX.
  I det ögonblicket bestämde jag mig för att stänga kontot och öppna ett i mitt namn. Jag begärde att 4.000 2 € skulle returneras till mig, vilket jag fick inom 6.000 dagar genom överföring. Jag lämnade resten (drygt 35.000 XNUMX €) på ett konto som jag jobbar med nu, jag har för närvarande XNUMX XNUMX €.
  Därför är mitt betyg av Hqbroker mycket bra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Francisco, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med HQBroker med oss... Kommer du ihåg hur du hittade dem från första början?

   Hälsningar.

 3. Federico Jimenez svar

  Jag rekommenderar att om du investerar i Financika eller 24 option att du gör dina rörelser utan att gå till "Rådgivarna" eftersom de kommer att få dig att investera initialt i vinnande operationer och när du vill dra dig tillbaka kommer de inte att låta dig eller övertyga dig om att göra operationer det kommer att bli förlorare, och du kommer säkert att förlora ALLA dina pengar.
  Bättre göra dina egna rörelser.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Federico, tack så mycket för att du delar med dig av dessa tips, har du arbetat med HQBroker?

   En hälsning.

 4. SS D svar

  Det är en fantastisk upplevelse som börjar i slutet av Gennaio 2018, med en investering på 25.500 XNUMX €, vilket praktiskt taget förlorar allt kapital, och situationen är säker på att jag inte vill behålla kontot på mitt konto förrän jag har slutfört finalen betalning i mars, jag kommer inte att kunna redovisa det förrän jag kan se det igen.soldi.per cui sono nella disperazione piu totale.Se tra di voi ci fosse qualcuno experto en questo typ av investeringar som min potential kommer att ge en hand gli sarei mycket trevlig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   SS D: mycket dålig erfarenhet började i slutet av januari 2012, hittills med en investering på 25,500 XNUMX € förlorar jag praktiskt taget allt kapital, och den absurda situationen är att de inte stänger kontot eftersom jag har två förfallna positioner i mars att de inte vill ha konto eftersom andra verser förväntar sig pengar. Det är därför jag är helt desperat. Om det bland er fanns någon expert på den här typen av investeringar som kunde ge mig en hand, skulle jag vara mycket tacksam.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej SSD, sanningen är att du är i en ganska komplicerad situation, det är en oreglerad mäklare med praktiskt taget inget rykte, har du sagt till oss att de inte tillåter dig att ta ut kapital?

   En hälsning.

   -

   Ciao SSD, perché la verità è som du hittade i en mycket komplicerad situation, è en mäklare inte reglerad och praktiskt taget berövad rykte, eftersom det finns något som inte är behörig att ritirare il capitale?

   En hälsning.

  • HQ Mäklare svar

   Hej SS, jag är en representant från HQBroker, och jag skulle vilja hjälpa dig angående din situation. Ange ditt MT4-ID så att vi kan kontrollera ditt konto.

   • palitligvalutamaklare.com

    HQBroker: "Hej SS D, jag är en representant för HQBroker, och jag skulle vilja hjälpa dig att lösa din situation. Vänligen meddela oss ditt MT4-ID så att vi kan kontrollera ditt konto”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *