✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Helogen Limited recension

⭐ Åsikter och information om Helogen Limited-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Helogen Limited (även känd som helogenlimited.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Helogen Limited pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Helogen Limited? Helogen Limited är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Helogen Ltd.

✔️ Var är den baserad? Helogen Limited är baserat i: den nämner att vara baserad i Storbritannien, men i verkligheten är den inte registrerad där, informationen är falsk.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Helogen Limited nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Helogen Limited -webbplats
Helogen Limited -webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Helogen Limited erbjuder. När det gäller Helogen Limited märker vi att det har 3 olika typer av konton/planer:

🔹 planen 1: Minsta insättning $100, avkastning 3% dagligen i 5 dagar.

🔹Plan 2: Minsta insättning $16.000, avkastning 4% dagligen i 5 dagar.

🔹Plan 3: Minsta insättning $40.000, avkastning 5% dagligen i 5 dagar.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: den nämns inte, tydligen använder de sin egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några live-diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Helogen begränsade funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: helogenlimited.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Helogen Limited Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Helogene Limited vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Helogen Limited säkert? Hur pålitlig är Helogen Limited? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Helogen Limited.

Update Uppdatering juni 2021: CNMV, spansk finansregulator, har anmält Helogen Limited på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Helogene Limited? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Helogen Limited – helogenlimited.com»

 1. Xavier svar

  Jag har blivit lurad av den här gruppen, vet någon hur jag kan få tillbaka mina pengar? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Javier, problemet kommer när man drar sig tillbaka, samma sak händer alltid, de kommer med ursäkter. Den här mäklaren ringde Helogen Limited är en bluff, många investerare har anmält Helogen Limited för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *