✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR GTR Academy PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera GTR Academy. Är företaget GTR Academy (även känt som gtr.academy) verkligen pålitligt? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att GTR Academy är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidagtr.akademi
💬 ChatNej
💳 BetalningsmedelInte nämnt
FöretagstypOnline handelsakademi

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer som GTR Academy erbjuder; De är indelade i 2 planer eller typer av konton. Här är en tabell med lite mer information.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
GTR Basic $159
GTR VIP$249

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

GTR Academys webbplats
GTR Academys webbplats

1) Webbplatsens ålder: domänen ”gtr.academy” registrerades den 18 april 2021. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩

2) Webbplatsen nämner inte vilket företag den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩

3) Utöver alla dessa uppgifter står det inte var dess plats är. 🚩


⭐ GTR Academy REVIEW:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det ligger, så jag tycker att det är väldigt osäkert. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "gtr.academy" registrerades den 18 april 2021. Den är väldigt ny.

3) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

4) Företaget nämner att den medlem som inte tjänar pengar under de första 3 månaderna får tillbaka 3 månadsbetalningar multiplicerat med 3. Det är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

5) De klargör också att genom att skaffa andra medlemmar och ha stipendier betalar du inte din månadsavgift och tjänar $50, vilket helt klart är en pyramidstruktur.

GTR Academy recension

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det GTR Academy är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


📺 GTR Academy VIDEORECENSION:


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM GTR Academy:


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns det ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN GTR Academy:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING GTR Academy:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är GTR Academy?

GTR Academy är en onlinehandelsakademi.

Är GTR Academy en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är GTR Academy pålitlig?

GTR Academy är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengarna från GTR Academy?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (335 röster)

20 kommentarer om «ÄR GTR Academy PÅlitlig? Åsikter»

 1. Alejandra Herrero svar

  Jag trodde inte att jag skulle kunna få tillbaka det, tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar killar! Välsignelser

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandra, BRA!!!, tack för att du skriver och kommenterar, vi vet att vissa människor tvivlar men vi känner också till många lyckade återhämtningar. Om du funderar på att investera igen, fråga oss så kan vi hjälpa dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk och fyll i formuläret: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Om du ska investera, kolla detta först länk

   Grattis.

 2. Melvin Aracen svar

  Jag skulle vilja att någon berättade om sin erfarenhet av detta GTR-företag eftersom jag får många meddelanden som ber mig att registrera mig och de ber mig att göra en insättning för registreringen...
  jag läser dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Melvin, gör inte det, det är en bluff!!!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *